Reklama

Reklama

Ortel - Defenestrace

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Hudební
Česko, 2014, 4 min

Scénář:

Tomáš Ortel

Hudba:

Tomáš Ortel

Hrají:

Tomáš Ortel

Recenze (7)

JamesSi odpad!

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem netušil, že dojde čas, kdy čeští rockeři budou vřeštět pisklavými hlásky jako japonské školačky. Očividně neprofesionální klip, který jakoby vypad z devadesátek. Nechutné prolínačky a "korekce barev" je prostě tint filter. Ortel se evidentně stylizuje do husitského vůdce, který vyhází všechny ty politiky, aby nastal mír a klid. Naposled bych zmínil jeho grimasy, které snad trochu zachraňují naprostou šeď tohoto klipu. Bohužel na to, aby jste se bavili, to nestačí. Mnohem raději doporučuji Mešitu, která zní líp a strnulá trapnost je v ní prostě geniální. Tohle je jen - nuda nuda, šeď šeď. ()

arcticsky odpad!

všechny recenze uživatele

Hudbu ve stylu agrometalu nesnáším. A je-li to podáno na hranici falešnosti a neumětelství, tak dvojnásob. Vlastně - zde jsme na filmovém serveru, spíše by se měl hodnotit klip jako takový. A ten je podobný jako ta hudba - jednoduše strašný... ()

AloeB odpad!

všechny recenze uživatele

Tomáš Hnídek se stylizuje do role středověkého měšťana a představuje tehdejší radikální řešení jako ideální příklad boje se zkorumpovanou politikou. Samozřejmě nemyslím si, že by jeho názory byly až tak extrémní, že by chtěl pro dobro své milované vlasti házet lidi z okna, ale očividná zpráva tohoto klipu jsou radikální řešení. Což je samozřejmě blbost a jestli má pan Hnídek tolik rozumu, aby si to nemyslel, tak nevidím důvod, proč se to objevuje v jeho videoklipu, která kromě vyhraněného názoru nenabízí ani poslechový zážitek, ani pěkné video, ani nějakou zajímavou práci se slovy - protože za předpokladu, že by to ani jeho názor nebyl, tak nám v podstatě nabídl jedno velké nic na talíři - s jeho názorem je na tom talíři alespoň pěkně uleželé hovno. Na závěr ještě doplním velké moudro, které sice zná každý, ale po každém shlédnutí tohoto klipu ten pocit nemám. Je blbost politiku, potažmo politiky zcela odstranit, či kompletně vyměnit. Je nutná postupná změna, ne extrémní řešení, které jen obrátí stranu mince na stejně špatnou druhou stranu. ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Píseň pěkná, u videoklipu je vidět, že byl dělaný na koleně. Mně se to sedlácko - vlastenecké písničkářství této kapely i přes všechny nedostatky líbí, i když paradoxně za nejzdařilejší považuji album s akustickými verzemi. ()

Nick321 odpad!

všechny recenze uživatele

Já nevím no, ale taky Vám ten jeho "zpěv" častokrát zní, jak kdyby ze všech sil tlačil na záchodě? Až je mi ho líto, jestli ta "hudební" produkce má vážně toto pozadí. ()

Reklama

Reklama