Reklama

Reklama

Kdo pohlídá Olivera

  • USA Who's Watching Oliver

Snímek "Kdo pohlídá Olivera" vypráví příběh duševně nevyrovnaného samotáře, ztraceném v životě, který mu byl vnucen. Po nocích se Oliver bezcílně potlouká po ulicích, kde masakruje své oběti skutečně šokujícím a ponižujícím způsobem. Jeho jedinou záchranou a možným únikem z dosavadního života, z něhož se zoufale snaží vymanit, je krásná Sophia, která se svou sladkou výstředností a naivitou sama dostává do nebezpečí. (Cinemax)

(více)

Recenze (27)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americko-thajský snímek „Kdo pohlídá Olivera“ není podívanou pro každého, ale tohle je film, který mě prostě z principu baví. Tvůrci se nebojí zajít trochu dál, nevadí jim, když ukážou něco víc, je to hodně drsné, možná až přes míru, ale přitom v sobě má snímek příběh, má v sobě poselství a funguje to. Tohle je tvorba, která mě samotného zajímá a rád se na ni vždy podívám. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Na začátku byl ten dementní výraz hlavního hrdiny celkem oukej a první mord dával tušit docela slušnou jízdu. Jenže začátek byl to jediné, co stálo za pozornost. Pak už tam ten idiot vlastně jenom chodil, nebo krafal na lavičce s totální mimźou. Jo, asi tak dvakrát ještě krouhnul nějakou šlápotu, ale to nebylo nic, z čeho bych si sedl na zadek. A nebrala mě ani matka, která jeho počínání fandila z laptopu. Čekal jsem vtipný a krvavý bizár, ale to tenhle škvár nesplňuje ani náhodou. 10% ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Dokoukal jsem tento nechutný ujetý film z čisté zvědavosti. Potěšení jsem cítil nulové. 1) 36letý scénárista a herec Russell Geoffrey Banks (Oliver) je zajímavý. 2) Ani první pointa (před titulky), ani druhá (po titulcích) nebyly podle mého gusta. 3) Z 18 komentářů jich celkem 7 pilně spoileruje. Připomíná mi to ty duchem chudé děti, které o společenskou pozornost usilují tím, že vědí něco více, než ostatní...a to hned vyslepičí. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Oliver je momentálně zaostalý, tedy je to debil. Je ve vleku matky, co ho instruuje přes notebook. Při masakrování obětí, vesměs prostitutek, jsem si tak nějak vzpomněl na Americké psycho, které bylo ale výživnější. Vůbec jsem čekal více šokujících momentů a drsné gore, ale to nepřišlo. Jedna z nejhezčích lyrických scén je moment, kdy Oliver se Sophií k sobě nazí pomalu přistupují, zatímco v cestě jim leží zkrvavená mrtvola dívky. Překážka, kterou nelze jen tak odstranit. Třetí hvězdu dávám za potitulkovou scénu. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Dost ujetá úchylárna, kde máma nutí svého syna před ní onanovat, šukat thajské dí(ě)vky a porcovat je. Herecký výkon Russell Geoffrey Banksa je přímo excelentní. Škoda, že se nepřitvrdilo co se týče Gore, krom jedné, hned té první scény, se to pak celkem zmírnilo. No potěší fájn hudba a překrásná Sara Malakul Lane, která si zaslouží hvězdu navíc. Bavilo. (33. hodnocení) ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Do závěrečných titulků je vložena ještě jedna scéna. (pornogrind)

Reklama

Reklama