Reklama

Reklama

Recalled

Obsahy(1)

Po nehode trpí žena (Ye-yi Seo) posttraumatickou stratou pamäti. Znepokojujúce záblesky mysle ju donútia pátrať nad svojou minulosťou. Aj keď sa o ňu jej manžel (Kang-woo Kim) príkladne stará, nedovolí jej zistiť viac než by chcela, a preto začína byť stále viac podozrievavá. Pomaly jej začína dochádzať, že realita sa od jej predstáv veľmi odlišuje. (Arsenal83)

(více)

Recenze (18)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Přemýšlím mezi těmi třemi nebo čtyřmi hvězdami ,ale dám spíše čtyři. Ženská se probudí v nemocnici poté co ´´ spadla,, z budovy a trpí amnézií. Mezitím vidí budoucí události (tohle je tam hodně zbytečné ) a něco zjistí (nechci to nějak výrazně spoilerovat. Hodně se mě líbil konec je sice pravda, že to je hodně slepované na sílu , ale mě to pasovalo. 80 procent ()

xxmurphyxx 

všechny recenze uživatele

Ale hej, očakávania splnilo. Ten rozjazd je trochu zdĺhavý a chaotický, pri čom určité indície odhalenia príbehu sa objavujú prakticky hneď a človek tak musí dávať pozor, čo dokáže dosť ľudí odohnať. Ale kto vydrží a prekusne ten pomalý rozjazd bude s pribúdajúcou stopážou viac a viac spokojný, keďže tých zvratov sa tam ku koncu nakopí riadna hromada. Pre neaziatov je len trochu problém sa v tom celom zorientovať kvôli menám a tváram, ktoré sú trošku viac vzájomne podobné. Tak isto tie flashbacky budúcnosti/minulosti boli spočiatku dosť mätúce, ale svoje opodstatnenie tam majú. Aj keď zas, človek musí vydržať do konca, aby vedel prečo. V rámci Kórejskej filmografie lepší nadpriemer. ()

Reklama

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Mladá žena se probudí po úrazu v nemocnici a nic si nepamatuje, neví, kdo je, netuší, kým byla, nepoznává manžela.. Rozjezd byl skvělý a já byla napnutá jak struna, kam se příběh posune.. Nesedla mi překombinovanost vyprávění, neb jsem se v těch mužských postavách začala postupně ztrácet a tím můj zájem opadal.. Závěr mě ovšem překvapil, jeho totožnost jsem sama neodhalila, tedy ode mne 3.5*.. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Nebýt to tak strašně překombinované, tak je to film přesně podle mého gusta. Jenže tam se toho semlelo tak strašně moc, že jsem ztratila chuť se v tom vyznat. Nad koncem už jsem se jenom pousmála. Seo Ye-ji je moje velká slabost a mám v plánu vidět nejlépe všechny její filmy, ale musím říct, že tohle je první role, kdy mi nepřišlo, že do své role dala všechno, tak jak u ní bývá zvykem. Možná to bude ale tím, jak byla její postava napsaná. 3* ()

AmunRa 

všechny recenze uživatele

Jeden z těžkých a na pozornost náročných filmů, kde se těžko rozpoznává realita a vidiny, ještě hůř se rozpoznává jestli jsou to vize budoucnosti nebo vzpomínky na minulost. Být v tom navíc se ztrátou paměti, když vám blízcí vykládají bludy a označují vaše vize za vymýšlení hraniší se šílenstvím. Bohužel film postrádá nějakou hutnější atmosféru nebo spád a vleče se jak sirup. Zvraty jsou zajímavé a není jich málo, ale chybí výraznější a charismatičtější herci, kteří by filmu dali charakter. Neurazí, ale nenadchne. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama