Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keisuke Iwasaki - ve dne oblíbený tělocvikář na střední škole, v noci nenapravitelný Rapeman. Jako maskovaný mstitel spolupracuje se svým strýcem, bývalým chirurgem, aby šířili spravedlnost ku prospěchu svých klientů, kteří vyhledávají jejich pomoc ve svých potížích, prostřednictvím ''Rapeman služeb''. Ať už jde o pomstu na ex-milence, o napravení vztahu mezi dcerou a jejími rodiči či o potlačení hněvu rozladěného zaměstnance, Keisuke nikdy neselže ve splnění svých poslání. Kdykoli se zde potulují zhrzené ženy, Rapeman přichází, aby je násilně donutil k převratu jejich poskvrněných srdcí. (maneki_neko)

(více)

Recenze (2)

Wade 

všechny recenze uživatele

Přečetl jsem si o čem je toto dílo a řekl jsi to musím vidět. A verdikt?  Tohle je prostě Rapeman co dělá svojí práci a ono to překvapivě není špatný má to děj a dokáže pobavit ( třeba mrakodrap) jasně příběh je zvrácený, ale i tak je to dobře utracená hodina. 55% --- 5/10 IMDb ()

maneki_neko 

všechny recenze uživatele

Snad nikdy by mě nenapadlo, že by hentai někdy mohl mít děj, který by vůbec dával nějaký hlubší smysl. I když je příběh postaven na celkem jednoduché myšlence, stále je to něčím zajímavé. Tvůrci nám tady cíleně vykládají znásilnění jako by to vlastně byl dobrý skutek. Jako kdyby to bylo něco, co by ty prohnilé ženy, které zde náš hlavní (anti)hrdina trestá, napravilo a navedlo správným směrem v jejich životě. Hlavní postava zde z nějakého důvodu působí jako sympaťák. Jen dělá svou práci. Skáče po zdech jak Spiderman, má vercajk všeho druhu. Na Oscara to úplně není, ale jako jednohubka docela pobaví. ()

Reklama

Reklama