Reklama

Reklama

Cannibals and Carpet Fitters

Trailer

Obsahy(1)

Firma zaoberajúca sa výrobou kobercov na mieru posiela svojich zamestnancov do obrovského sídla na vidieku. Vyzerá to ako bezproblémová a výhodná zákazka, no pracovníci čoskoro zistia, že práve narazili na šialenú rodinu kanibalov, ktorá nemá záujem o koberce, ale o ich telá, ktoré majú skončiť na tanieri. (Marceloo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (17)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

V konkurenci těch různých "hororových" komedií se zombíky, upíry, kanibaly atd., jichž se v každém roce nějakých pár urodí, je tenhle britský přírůstek ještě docela konzumovatelnou alternativou. Řemeslně profesionálně odvedená práce, která se nebere vůbec vážně, sem tam pobaví pár povedenými vtípky, humpoláckým akcentem a vcelku výživným gore. Jen nečekejte nic zásadního. ()

Junys 

všechny recenze uživatele

Cupid carpets firma která dělá koberce na zakázku, pošle skupinu zaměstnanců do obrovské vily. Ze začátku to vypadá že všechno půjde hladce, než zjistí že ve vile žije rodina kanibalů - Ač jsem to nečekal tak CACF mě mile překvapil. Už od začátku se to rozjíždí a jede to až do konce. O gore scénky které mimochodem vypadají dost dobře tu není nouze a o vtipné dialogy taky ne. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Pokladači koberců jsou magoři a obyvatelé starého rozlehlého sídla na samotě dementi. A protože dementi rádi lidské masíčko, není nic lepšího, než si pozvat jídlo přímo do domu. Zákeřná baba zde vede rodinku statných chlapů, co ji poslouchají na slovo. Tedy v úvodu jsme měl obavy, že půjde o FF. Naštěstí ne. Ocenil jsem odkaz na Kanibaly v podobě kamery spadlé na zem, která následně zachytí jednu z obětí. Jinak příjemná naháněčka v domě i jeho podzemním labyrintu, kdy do poslední chvíle člověk neví, kdo všechno zařve. Pěkná práce s kuší, tedy speciální harpunou, nůžkami, mačetou a i to podříznutí v autě bylo slušivé. Porcování Tashy, oko jako delikatesa a výživný koláč. Krátké, rychlé, vražedné. Na jedno podívání dobré. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Letošní očekávané Kanibalské horory pohořely na plné čáře ( Escape from Cannibal Farm i The Farm byly hrůzostrašné), ale neočekávaná novinka Cannibals and Carpet Fitters to letos nejspíš vyhrává, byť o zázrak se pořád nejedná. Firma zaobírající se výrobou koberců pošle skupinu lidí do baráku uprostřed ničeho, kde přežívá Kanibalská rodinka. Film je sice průměrně natočený, ale má překvapivě povedené Gore a postavy umírají v nečekaném pořádí, leč žádná z nich není vůbec sympatická, takže se nedá moc komu fandit. Banda Kanibalů s tetičkou se povedla však obstojně. Párkrát jsem se i zasmál místnímu britskému slangovitému černému humoru, ale nejsem si úplně jistý,zda ten vtip byl záměrný :D Žádná sláva, ale jako hloupá vyvraždovačka to celkem funguje a vyloženě neurazí. 60% ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Po té úvodní scéně, jsem si tak v duchu říkal, že by to mohl být solidní, zábavný kanibal Horor, ale hned jak dojde na první dialogy pokladačů koberců, začínalo mi docházet, že to bude spíš utrpení. A taky že bylo. Tak dementní chování a reágování na situace, jsem snad ještě nikdy neviděl. Navíc téměř všechny postavy jsou šíleně nesympatické, působí amatérsky, prostě typicky anglickej, nudnej casting. Chápu, že se to celé mělo brát s nadhledem, ale já na ten jejich humor, snad nikdy nepřijdu a asi ani nechci. Za zmínku stojí pouze povedené Gore, top scéna - useknutí nosu mačetou + ten úvodní pár. (114. hodnocení) ()

Galerie (32)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno