Reklama

Reklama

Tonight It's You

Horor / Krátkometrážní / Thriller
USA, 2017, 17 min

Obsahy(1)

Mladý CJ nájde na internetovej zoznamke zaujímavý profil a vyberie sa na stretnutie s jeho vlastníkom. Pri stretnutí zistí, že dotyčný nevyzerá tak, ako si ho predstavoval...a čakajú ho ešte omnoho nebezpečnejšie zistenia.. (Marceloo)

Recenze (5)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Mladý homosexuál nájde na internetovej zoznamke zaujímavý profil a vyberie sa na stretnutie s jeho vlastníkom. Pri stretnutí zistí, že jeho nádejný partner nevyzerá úplne tak, ako si predstavoval, ale počas stretnutia ho čakajú ešte omnoho nebezpečnejšie zistenia. - Po niekolkých rokoch som mal na ČSFD chuť udeliť svoje druhé hodnotenie odpad!, pretože pozerať sa v horore na ohmatávanie dvoch mužov vôbec nepotrebujem. Neznamená to, že som homofób, len mám v poslednej dobe pocit, že každý tvorca bez talentu sa zamerá na túto tému, za ktorú ho všetci budú ospevovať. V polke tohto hororu pre mňa ale prišiel velký šok a obrátilo sa to do úplne odlišnej roviny, ktorá mi na druhej strane velmi sedela, takže tento horor funguje tak ako má, dokáže šokovať a vo výsledku ho odporúčam aj svojím oblúbencom, pretože som zvedavý, čo na to povedia oni. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Škoda že si u některých těchto jinak fajn kraťasů nelze představit mnohem delší, celovečerní stopáž! Pointa s sebou totiž zpravidla nese jen rychlý a úderný konec, nikoli polemizování nad dalším rozvíjením povídky. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Nemám nic proti lásce stejného pohlaví, ale v mužském podání to zrovna vidět nemusím. S holkama by to ( pro mě určitě ) bylo zajímavější. Pak ale přichází něco co jsem nečekal a začne to být zajímavý. Vše ale kazí až moc otevřenej konec. Maskér si mohl dát taky víc práce. Slabší 3 hvězdy. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Uživatel Marceloo byl překvapený, já na rozdíl od něj ne. Když už má nějaký krátkometrážní kousek, nebo film v záhlaví napsáno velkými písmeny GAY je asi jasné, že v něm půjde o homosexuální tématiku. Takže mám tři možnosti – buď to minu bez povšimnutí protože mě to pobuřuje, nebo jsem teplý a dívám se na podobné filmy, no a nebo jsem heterosexuál – kterého zajímá, jestli se v něm kromě nahých borců neobjeví něco zajímavého. Já jsem každopádně na ženské, ale zajímalo mě – proč tomu dal ty tři hvězdy. Scény s nahými borci jsem rychle posunul dále – a podíval se až na závěr, protože do té doby tam nic extra k vidění není. Potom ovšem přijde na řadu celkem zajímavé finále, které určitě stálo za pozornost. Jen kvůli tomu nějakou tu hvězdu přece jenom dám. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Ufff. Takový vývoj příběhu by asi čekal málokdo z těch (a já se k nim počítám), kteří si podrobně nepřečetli to, co napsal Hadonos v Podrobnostech. Průběh především ve dvou posledních třetinách kraťasu mě připoutal k ději tak, jako málokterý film a v součtu s dobrým zpracováním a ztvárněním hlavního hrdiny CJ (Jake Robbins) hodnotím solidně. Nakonec Jake Robbins hraje postavu CJ i ve filmovém dvojčeti tohoto fimu, který zde máme rovněž uveden (i když zcela jiné téma) a je výborný - Tonight It´s Me (zde je o dva roky mladší a "blonďák") a je vidět, že režisér Dominic Haxton umí proniknout hluboko do nitra diváka ... 6778 ()

Reklama

Reklama