Reklama

Reklama

Singularity

  • USA Singularity (více)
Trailer 1

Píše se rok 2020 a Elias van Dorne (John Cusack), výkonný ředitel VA Industries, největší světové továrny na robotickou techniku, představuje nejnovější vynález – Kronos, superpočítač vyvinutý k ukončení všech světových válek. Když je Kronos uveden do provozu, rychle pochopí, že lidstvo samo je největší hrozbou světovému míru a spustí útok robotů s cílem zbavit svět lidské „infekce“. O 97 let později přežívá už jen malá skupina lidí, roboti ji ale neustále pronásledují. Mladý chlapec Andrew (Julian Schaffner) a dívka Calia (Jeannine Wacker) musí vytvořit nečekané spojenectví, aby se dostali do nového světa, o kterém se proslýchá, že v něm lidé žijí beze strachu z robotů. Ale existuje tenhle svět doopravdy? A budou žít dost dlouho, aby se do něj dostali? (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (39)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tak jo, opravdu nemám rád levná sci-fi, protože je na nich moc vidět, jak je to komorní a jak to nesedí k tématu. Film, kde v podstatě dojde k vyhlazení lidstva a odehrává se jen v lese a na jednom hradě, přičemž by to zde mělo doslova kvést technologií, co se ukáže je na pár záběrech, je prostě málo. ()

kombajn 

všechny recenze uživatele

Proboha proč? Dialogy a děj blbý i na 30 minutovou epizodu noname serialu. O to větší zklamání, že prvních pár minut vás film navnadí na (v roce 2018 už pravda poněkud slabší) CGI efekty, většina děje poté se ovšem odehrává v lese. Pokud je pravda, že rozpočet filmu byl 100 000 dolarů (z toho 56k dolarů sehnali tvůrci na Kickstarteru), není se ovšem čemu divit. Za ty prachy stěží natočíte slušně vypadající dvouminutovou reklamu... ()

Reklama

Lokutus odpad!

všechny recenze uživatele

Škoda, že z celkem solidního nápadu vzniklo něco až takhle neskutečně debilního - od efektů až po herecký výkony, který by byly moc i na takový Asylum. Jediný, co trochu zachraňuje je celkem fešná prdka Katn... pardon... Calie - dokud teda neotevře zobák a nezačne ze všech sil poulet vočima do kamery po vzoru svýho "mužskýho" protějšku. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak já souhlasím, že invence si tu vzala dovolenou a film je slepencem různých nápadů či přímo konkrétních scén z jiných filmů, ale mě to celkem odsýpalo nenudil jsem se a i když ústřední dvojice není žádný terno a hlavní pointa je snadno odhadnutelná, tak ďábelský Cusack to vyvažuje i když se jeho role patrně natočila za den. Na béčko pak slušný vizuál i efekty. Zkrátka jako jednohubka to nijak nepohoršuje.55% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Na film vyrobeny na kolene to ma nadherne triky a celkovo to je kvalitne zrezirovane. Rozhodne lepsie ako kdejake sracky od packalov, ktory tocia akcniaky s vyhasnutymi hviezdami. Najväcsim minusom je zapletka, ktora je prilis chatrna na celovecernu stopaz. Cely film sledujeme prakticky len styroch hercov ako sa rozpravaju a veci ktore riesia zase az tak uchvatne nie su. Kouba ma ale talent a som zvedavy na jeho dalsi uz plnohodnotne profesionalne natoceny film. 5/10. ()

Galerie (115)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel také na hradě Choustník. (honajz)
  • Natáčelo se také v Černovicích u Tábora. Poděkování tamějším obyvatelům je v závěrečných titulcích. (jarks)

Reklama

Reklama