foto

Eileen Grubba

  • nar. Anchorage, Alaska, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Best Summer Ever
2019 Bring Me the Head of Lance Henriksen
Grit
2017 Singularity
2016 A Winter Rose
Is That a Gun in Your Pocket?
Last Call at Murray's
2015 Enchanting the Mortals
2013 Rushlights
2012 Rift, The
Zásnuby na dobu neurčitou
2009 Na odstřel
Vražda v mé rodině (TV film)
2006 Costa Chica: Confession of an Exorcist
2005 Fantom hlubin (TV film)
2003 Krysy
2001 Outlaw
2000 True Rights
1999 V nepřátelském území

TV seriály

2020 Stumptown (TV seriál)
The Past and the Furious (S01E11)
2019 All Rise (TV seriál)
The Joy from Oz (E11)
Dripsy (E10)
Politik (TV seriál)
Volič (S01E05)
Watchmen (TV seriál)
Little Fear of Lightning (E05)
New Amsterdam (TV seriál)
Good Soldiers (S02E07)
S.W.A.T. (TV seriál)
The LBC (S03E05)
2017 Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
This Land is Your Land (S03E13)
Prorok (S03E10)
2016 Mlčeti zlato (TV seriál)
She Sang Hymns Out of Tune (E10)
The Truth (E09)
Hey (E08)
další epizody (6)
2015 Myšlenky zločince (TV seriál)
Nelson's Sparrow (S10E13)
2014 Benched (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Hřebík do rakve (S09E22)
Záhada v balíku (S09E12)
2013 Mystérium sexu (TV seriál)
Krásný nový svět (S01E06)
Mé nové Já (TV seriál)
Hra na pomstu (S02E02)
Dexter (TV seriál)
Zjizvená tkáň (S08E04)
2012 Zákon gangu (TV seriál)
Andare Pescare (S05E09)
2011 Mé nové Já (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Hung - Na velikosti záleží (TV seriál)
Krávy (S03E10)
Primát (S03E09)
Už to frčí (S03E08)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Protiopatření (S10E01)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Hung - Na velikosti záleží (TV seriál)
Jsem alergen (S02E09)
Jen na špičku (S02E01)
Zákon gangu (TV seriál)
Jako po másle (S03E02)
2009 Resolve, The (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Druhý bratr pana Monka (S07E10)
2008 Mentalista (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Cesta (S05E15)
2005 Closer (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk je na falešné stopě (S03E10)
2003 Co mám dělat? (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
2001 Pohotovost (TV seriál)
Místy oblačno, občas déšť (S08E08)
1999 Passions (TV seriál)
Ryan Caulfield: Year One (TV seriál)
1998 Možná už zítra (TV seriál)
1997 Port Charles (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky