foto

Eileen Grubba

  • nar. Anchorage, Alaska, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Bring Me the Head of Lance Henriksen
2017 Singularity
2016 A Winter Rose
Is That a Gun in Your Pocket?
Last Call at Murray's
2015 Enchanting the Mortals
2013 Rushlights
2012 Rift, The
Zásnuby na dobu neurčitou
2009 Na odstřel
Vražda v mé rodině (TV film)
2006 Costa Chica: Confession of an Exorcist
2005 Fantom hlubin (TV film)
2003 Krysy
2001 Outlaw
2000 True Rights
1999 V nepřátelském území

TV seriály

2017 Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
This Land is Your Land (S03E13)
The Diviner (S03E10)
2016 Mlčeti zlato (TV seriál)
She Sang Hymns Out of Tune (E10)
The Truth (E09)
Hey (E08)
další epizody (6)
2014 Benched (TV seriál)
2013 Masters of Sex (TV seriál)
Brave New World (S01E06)
Dexter (TV seriál)
Zjizvená tkáň (S08E04)
2012 Zákon gangu (TV seriál)
Andare Pescare (S05E09)
2011 Mé nové Já (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Protiopatření (S10E01)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Zákon gangu (TV seriál)
Jako po másle (S03E02)
2009 Hung - Na velikosti záleží (TV seriál)
Resolve, The (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Cesta (S05E15)
2005 Closer (TV seriál)
2003 Co mám dělat? (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
2002 Můj přítel Monk (TV seriál)
1999 Passions (TV seriál)
Ryan Caulfield: Year One (TV seriál)
1998 Možná už zítra (TV seriál)
1997 Port Charles (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace