Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina středoškolských dětí se vydala hrát halloweenský žert v opuštěném domě, ale jakmile vstoupí, stanou se oběťmi démonické čarodějnice, která na ně zapálila svůj hněv. (Flekoun58)

Recenze (12)

Rathalos 

všechny recenze uživatele

No tak toto ma poriadne prekvapilo,niekedy clovek neocakava nic a dostane ovela viac za menej penazi,velmi vydareny horor odohravajuci sa v starom dome,v ktorom prebyva duch carodejnice,kde pride skupinka mladych ludi,atmosfera bola strasidelna,nechybalo napatie,masky a obcasne gore efekty boli na velmi slusnej urovni a herci boli snazivi,nemam co vytknut,za mna plne hodnotenie...:-) ()

tonysawer odpad!

všechny recenze uživatele

Rozhodoval jsem se mezi 5* a ODPADEM... Tohle je třeba vidět. Žánr hororu v tomto snímku posunul jistou hranici! A že dávám odpad? To nic neznamená (V TOMTO PŘÍPADĚ)! Fráze "Ďábel tkví v detailech." je zde postavena na absurdní piedestal. Pokud trefíte náladu, kdy chcete vidět dobrý hororový humor, který není infantilní jako Scary Movie a bere se vážně, tak si tuhle absurditu možná taky užijete. Pokud tedy trefíte, tak si klidně ve svém nitru pomyslně udělte 5 hvězd jako jsem to udělal. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Partička mládežníků se rozhodne během helloweenské noci prozkoumat barák, kde údajně straší. A to je všechno. Námět starší než sám žánr a ani zpracování ničím nepřekvapí, takže tu najdete všechno od vlajícího prostěradla přes samovolně se spouštějící gramofon až po třeba zrcadlo, ve kterém něco je. Ale na to, že se jedná o obyčejný televizák, je to docela solidní. Režisérovi slouží ke cti, že se s nějakou předehrou moc nepáral a celou skupinku poslal do baráku už asi po patnácti minutách. Strašení začalo zvolna a nezajímavě, ale postupně nabíralo solidní grády a překvapivě se sem tam povedla i nějaká ta chuťovka. A konečně snesitelné to bylo i herecky, ačkoliv holčičí jekot byl tentokrát mimořádně protivný. Vzhledem k rozpočtu si s tím Merkin poradil docela slušně. 60% ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

6 teenagerů se na Halloween vloupe do baráku kde údajně straší akorát, že tam fakt straší. Obývá ho čarodějnice, kterou utopili a ona se na nich mstí. Na tv horor docela obstojné bohužel čarodějnici moc nevidíme vidíme jen nějaké kouřové clony z vražd ujde tak možná jedna ve vodě na zbytek si nevzpomenu. Od režiséra jsem viděl No Escape Room a to byla sračka odpad proti němu je tohle lepší. Jinak spoiler konec jsem odhadl dobře nejen. že si byly ty dvě podobné , ale ta kudrnatá je jediná co má nalakované nehty a na konci neměla tak mě to bylo divné hned. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Strašne je tam vidieť tú televíznu amatérčinu, či už na nehercoch alebo efektoch. Čo sa ale nedá filmu zobrať je jeho snaživosť a aj keď som sa na konci ohromne nudil, režisér sa stále snažil ponúknuť nejakú akciu. Síce nevychádzala a po hororovej stránke by to bolo dobré asi tak 15 rokov dozadu keď som bol malý, ale snaha sa cení. Inak je to proste televízny film, o strašidelnom dome, teenageroch a čarodejnici. Rozhodne sa vyhnite. 2* čisto za snahu a za hlúpy scenár ktorý aspoň občas pobavil (za 15 minúť asi 10 krát zmienili že nemajú signál, a po hodine "strašenia" a indíciach kde na papieri stálo že tu bola čarodejnica, prekvapivo aj to že ich straší čarodejnica)... ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama