Stíny - Série 2 (2017) (série)
Bogdan MiricăScénář:
Bogdan MiricăKamera:
Andrei ButicaHudba:
Ádám BalázsHrají:
Șerban Pavlu, Maria Obretin, Dorel Visan, Doru Ana, Andreea Vasile, Madalina Craiu, Dan Hurduc, Mihai Gruia Sandu, Sorin Cocis, Diana Dumbrava, Sorin TofanVOD (1)
V klubu Snagov se koná svatba – Reluova dcera Magda si bere Capitanuova syna Teddyho. Na parkovišti mezitím dojde k incidentu mezi řidičem kamionu a tajemným mužem. Po večírku se novomanželé, kteří jsou v očekávání potomka, ve svém darovaném luxusním autě vydají na líbánky, což má nečekané následky. (HBO Europe)
Slabší díl, navíc s delší stopáží, o to to je řidší. Jestli to má mít kvality první série, tak budou muset přidat. Přeju si, aby to tak bylo. ()
Úvodní epizoda druhé sezóny u mě nezabodovala tak výrazně, jak se to podařilo dílům předchozí řady. Tam jsem si zvykl na poněkud svižnější tempo i zajímavější děj, kteréžto klady mi tady chyběly. Zpovykaní puboši ani svatební veselí mě nikdy nebrali, takže mě větší část děje první epizody příliš neoslovila, a prodloužená stopáž proto byla dost znát. Jasně, několik zajímavých momentů se tu vyskytlo, ale ve chvíli, kdy se opravdu začalo něco dít, vyjely závěrečné titulky a já jsem si zase jednou připadal jako chlapeček, kterému větší děcka sebrala na pískovišti kyblíček a zlomila lopatičku. Novou! / Poučení: V autě si vždy zapínej pásy a doufej, že při případné nehodě nedojde k požáru. ()
Photo © HBO Europe / Adi Marineci