Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Cara Rudlandová právě přišla o místo v reklamní agentuře v Chicagu a vrací se na žádost své matky Lovie domů, do Jižní Karolíny. Ovdovělá Lovie tu žije v domě na pláži, který kdysi zdědila po svých rodičích, a se svou přítelkyní Flo se stará o želvy, které na jedno místo na břehu přicházejí v období rozmnožování klást vajíčka. Cara tu nikdy nebyla spokojená, nevycházela s panovačným otcem a matčinu vášeň pro želvy nechápala. Když Clara dorazí, zjistí, že v domě s matkou žije dvacetiletá těhotná dívka Flo, které se matka ujala.  Flo nikoho nemá a brzy bude rodit. Claře je její přítomnost nepříjemná, a navíc se brzy pohádá se svým bratrem Palmerem. Palmer žije ve městě, ve velkém domě, který mu matka po smrti otce přenechala, a vyčítá Caře, že odjela do Chicaga a všechno nechala na něm. Na rodinném setkání Palmer, který vystupuje sebejistě jako hlava rodiny, oznámí, že se rozhodl dům na pláži prodat a na pozemcích postavit bytové domy. Cara a Lovie jsou proti, ale Palmer odmítá jejich námitky brát na vědomí. Cara se zároveň dozvídá, že už dávno přebral správu matčiných finančních záležitostí pod záminkou, že Lovie „nemá hlavu na čísla“. Lovie pak Caře řekne, že má rakovinu v terminálním stadiu, je to její poslední léto. Cora se rozhodne zůstat a postarat se, aby to léto bylo co nejkrásnější... (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

„Hallmark Channel presents...“. Tým som povedal takmer všetko, takže viete, že čo očakávať. Avšak musím povedať, že film so svojím obsahom a vďaka sympatickým charakterom našiel cestu k môjmu srdci. Občas je potrebné vidieť aj takéto filmy. Osobné hodnotenie: 70% (***) ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Slušný nápad a slušný film, dva hlavní příjemní herci, krásne prostředí přiště víc drama zapracovat na hudbě a bude to mnohem lepší, ale i tak nedělní pohodovka. ()

wege odpad!

všechny recenze uživatele

Neptejte se mě, jak jsem se k tomu dostal a že jsem byl schopen to vůbec dokoukat. Ale prostě, když se sejdou dva herci z vašich dvou oblíbených seriálů z filmu od Hallmarku, tak je vám z toho ve finále jen smutno. Pořád jen přemýšlíte, co se stalo, že to tak dopracovali. Pak vidíte to ubohé umělecké dílko, ty špatné herecké výkony a pochopíte, že prostě možná kdysi stačili na ty seriály, ale ne moc navíc. Ono, když se ohlídnete, tak z těch dvou seriálů pořádnou hereckou díru do světa neudělal snad nikdo. Možná Kyle Chandler, možná Taylor Kitsch. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama