Reklama

Reklama

Úhel pohledu

(festivalový název)
  • Kanada Point of View
Krátkometrážní / Horor
Kanada, 2015, 8 min

Obsahy(1)

Vyčerpaná soudní lékařka je pronásledována oživlou mrtvolou – ale jen když se nedívá! (Festival krátkých filmů Praha)

Recenze (4)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Solidní 8 minutový kraťas z Kanady, kde vyčerpaná soudní lékařka je pronásledována oživlou mrtvolou v márnici. Skvělá nepříjemná atmosféra, pár lekaček, skvělé masky i pěkný vizuál. Tohle se fakt povedlo. 8/10. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Podobných filmů jsme tady už měli mraky a tenhle není vyloženě špatný, nicméně neobsahuje nic, pro co bych si jej chtěl pamatovat. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že je to součástí povídkové antologie A Night of Horror Volume 1, ve které mezi režiséry rovněž figuruje Justin Harding a jeho Point of View. Práce v márnici může být mnohdy opravdu pestrá a měli byste na ní mít silný žaludek…Naše mladá doktorka má však jaksi jiný problém – poněkud živou mrtvolu, která se sice pohybuje jako šnek, ale jen do chvíle kdy zhasne světlo…Atmosféru to mělo vcelku snesitelnou, stejně tak i děj, ovšem na víc jak průměr to nevidím – herecké výkony totiž zrovna moc neokouzlili… ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době nadupanej kraťas, kterej opravdu dokáže vyvolat za tu krátkou chvilku husí kůži a potrápit nervy. Nevím, zda si to umím představit jako celovečerák a silná inspirace z Lights Out je cítit na sto kilometrů, ale řemeslně to funguje a maska je bravurní. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama