Reklama

Reklama

Česko hledá prezidenta

(pořad)
všechny plakáty
Publicistický
Česko, 2018, 73 min

Režie:

Adrian Stojkov

Kamera:

Tomáš Eder

Účinkují:

Karel Voříšek (moderátor), Miloš Zeman, Jiří Drahoš
(další profese)

Recenze (130)

fugyx odpad!

všechny recenze uživatele

FTV a Voříšek hľadali prezidenta a vyrobili pritom grc roka. Lacná estráda. Preto by komerčné televízie debaty robiť ani nemali. ()

Neklan006 

všechny recenze uživatele

Tak samozřejmě že celá koncepce pořadu v mekce kýče Hudebním divadle Karlín byla tristní. Ovšem výraz v obličeji madam Drahošové na konci debaty - k nezaplacení. ()

D3kar odpad!

všechny recenze uživatele

Hodnocení 9% k dnešnímu dni mi přijde přehnaně vysoké, vzhledem k tomu co jsem viděl. Karel Voříšek a TV Prima nám ukázali jen to, jak posadit dva kandidáty vedle sebe a nechat je se navzájem osočovat. Přiznám se, že nevím, jestli Zemanova skupina v publiku byla schválně takto urážlivá, nebo to bylo pouze neschopností moderátora udržet pořádek. V obou případech byl ovšem kladl vinu TV Prima. Viděli jsme zde pouze "show" a ne politickou debatu. Jediné fakta, která Voříšek uváděl, byla počet diváků, opět nevím, jestli to byl záměr, ale z mého pohledu se zdá, že se nám ukázal jako neschopný moderátor. ()

Mr.Skip odpad!

všechny recenze uživatele

Tady je vidět, že Darwinova teorie je pravdivá. Nebo alespoň u fanoušků pana Zemana to tak vypadá... Drahoš na Hrad ()

Ejkrej odpad!

všechny recenze uživatele

TV Prima udělala z prezidentské debaty reality show... Člověk celou dobu čeká, že se objeví Habera za pultíkem s červeným tlačítkem, které jednoho z "finalistů" odpálí do finále. Voříšek jako moderátor právě klesnul na totální dno (i když to asi bylo všechno ze strany produkce a on byl vlastně jen postavička, které plnila rozkazy). Publikum ukázalo jaký jsme národ.. voliči obou kandidátů se chovali jako absolutní trollové a tleskali v situacích, kdy to bylo vyloženě absurdní. Jenže to se dalo čekat a proto by prezidentský duel neměl být v Karlíně, ale v uzavřeném studiu (jinými slovy - opět chyba TV Prima). Absolutní stud a cringe.. ()

Brk odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutní souhlas s Enšpíglem a JKL. Víc se mi k tomu blitinci nechce vyjadřovat. Kurva, toho Fishera je taková škoda. Kurva, kurva, kurva! ()

Honza.Dunder odpad!

všechny recenze uživatele

Karel Voříšek: "Ano, je to tam! Už nás sledujou 2 miliony diváků!" Diváci: "Hurá, sláva"- bouřlivý potlesk Proč mi tento pořad spíše připomíná charitativní akci, kde takto počítají peněžní příspěvky? Je to špatným moderováním Voříška nebo snad lidmi, kteří se chovají jako pominuté ovce a při zaslechnutí jména svého favorita nadšeně křičí, skandují jeho jméno a tleskají, a na jméno protikandidáta naopak bučí a křičí nadávky? Myslím, že od každého něco. Takže příště prosím bez lidí a bez Voříška. Jo, a taky bez Zemana ;-) ()

Vital odpad!

všechny recenze uživatele

deabata s publikem,kde Voříšek asi 5 x musel tišit lidi,aby se uklidnily,aby mohla pokračovat debata...proto tam ty lidi měla ne?:) tohle byla šaškárna a trapárna největšího kalibru! ()

Ondr4H odpad!

všechny recenze uživatele

Na jedné straně politický veterán, který je vše jen ne paňac na okrasu a na druhé Mirek Dušín s chováním šikanovaného, který vždy otočí názor aby nedostal pomyslně na budku. Prima to pojalo jak sportovní utkání, kde na obou stranách publika vybrali ty nejblbější z nejblbějších a témata, které opravdu zajímají pravidelné diváky policie v akci a modrého kódu.Já se nedozvěděl nic co bych už nevěděl, je se utvrdil v názoru, ale ten nebudu říkat nahlas aby se zdejší pseudointelektuálove neopupínkonvali! ()

teckax odpad!

všechny recenze uživatele

Totálně se na to nedalo dívat, Voříšek skutečně působil jako nějakej vytřepanej vořech někde u cesty, diváci hovada, prostor k vyjádření obou kandidátů značně omezený.... a je úplně jedno,na které straně kdo stojí. Hrůza hrůza.... ()

myp2p odpad!

všechny recenze uživatele

Všichni zde komentující, kteří tvrdí, že je to stejné jako slavný americký formát, jsou stejní hlupáci jako ten bučící dobytek v řadách publika (všichni víme čí voliči to byli). Jako člověk co může porovnat tyto dva formáty, jelikož jsem debaty v USA sledoval, můžu říct, že toto bylo nesrovnatelné. V USA při debatách má publikum přísný zákaz zasahovat do debaty a to i potleskem. Jejich formát je věcný a debata v rámci možností souvislá. To co předvedla prima je jenom obrázek úrovně českých televizí. Stále nechápu kdo dal vedoucí pozice v soukromích i státních televizích lidem, kteří dokážou vytvořit a schválit tak ponižující a hulvátský průjem. ()

Pacas odpad!

všechny recenze uživatele

Zeman je arogantní, sprostý, nekorektní, hulvát, vypadá že do týdne umře ale s Drahošem si vytřel prdel a ten vypadal že se každou chvilku rozbrečí. To co tam plácal byla přehlídka zpráv ze serverů neaktuálně, debilky, hospodářské hnoje, babišovky, ihnis, nerespektu a dalších sraček propagandy v čele s neveřejnonesvéprávní nečeské bakalovizi. Nechápu proč tyto sračky rovnou nečetl např. z tabletu a snažil se předvést naučený text když mu to evidentně vůbec nejde. ()

TynaK19 odpad!

všechny recenze uživatele

At se televize Prima a jine soukrome televize zamysli nad tim, jestli maji na to, aby ve svem televiznim programu uvedly neco jako prezidentskou debatu. Karel Vorisek jako clovek naprosto nekompetentni k moderovani takove "debaty" umi akorat sdelit pocet divaku, skocit do reci profesora Drahose a pokracovat se Zemanem v pripravenem rozhovoru. Stejne tak naprosto neslusni divaci a fanousci Zemana, kteri si prostory Karlinskeho divadla spletli s fotbalovym stadionem. Nemate na to. Nemate na slusne televizni debaty, na politicke debaty predevsim; nemate ani moderatory. Mejte trochu soudnosti. ()

Mark1983 

všechny recenze uživatele

Ať si říká každý, co chce, podle mého úhlu pohledu už tady se Drahoš ukázal jako nedůvěryhodná osoba, když na všechno potřeboval nápovědu, a nešel do duelu, kde mu to nebylo umožněno. Mě zajímají fakta a důkazy, a ne vymyšlené fráze, které si někdo doslova vycucal z prstu, jako například média, co se celou dobu snažila vnucovat to své jako svatou pravdu. A mě, když někdo něco vnucuje, zhnusí se mi. Dokážu se nad názorem, co není z mé hlavy, zamyslet, ale nad něčím, co se vnucuje a viditelně se druhá strana dehonestuje, jak to jenom jde, odpuzuje mě to a vytvořím si vlastní postoj. Zamyslím se nad tím, co všichni kandidáti při své kandidatuře deklarují a jaké mají politické zkušenosti. A neviděl jsem nic jiného, než jen u každého program nazvaný ANTIZEMAN - místo toho, aby představili své pravé úmysly a poslání, proč kandidují na prezidenta. ()

Reklama

Reklama