Reklama

Reklama

Dovolená

  • Česko Prázdniny (festivalový název) (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Mladá a krásná Saša zjistí, že její vysněný život ve znamení luxusu, lehkovážnosti a zábavy něco stojí poté, co navštíví "rodinu" svého přítele a drogového barona v jeho prázdninové vile v přístavním městě Bodrum na turecké riviéře. Fyzické i psychické násilí je pro tyto gangstery denním chlebem. Když se ale Saša začne zajímat o jiného muže, všechno to nablýskané pozlátko rázem zmizí. Dokáže tenhle luxusní život plný násilí ještě vůbec opustit? (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (17)

Slarque 

všechny recenze uživatele

Sascha přiletěla do Turecka, aby na tamní Riviéře dělala přítelkyni dánskému mafiánovi. Žije si na vysoké noze v luxusu, značkovém alkoholu, cigaretovém dýmu a drogách. Sice za to musí občas dělat něco, co jí zrovna není po chuti, ale to k této životní kariéře patří. Scéna se skútrem sice byla jako z vtipu o pitomé blondýně, ale jinak tu moc humoru není. Vlastně tu není ani žádné drama a ve výsledku je docela otrava se na Saschin prázdný život koukat (50%). ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

"VŠECHNO CHCE SVŮJ ČAS. PAK UŽ JEN UMŘEME." Jedno je potřeba ocenit, tvůrci se sveřepě drží zvoleného formátu, zajímá je jen pozadí a patologická nezúčastněnost. Své ovoce to nese především tehdy, kdy útroby svírá nepříjemný pocit a k něčemu se evidentně schyluje. Jinak je to trošku nuda. 50% ()

Reklama

Vlad 

všechny recenze uživatele

Dobry film! Povinnost pre kazdeho, kto si mysli, ze male kurvicky stoja za hriech... Nestoja! Su to obycajne lacne kurvy, akurat mlade (a v tomto pripade este aj skarede)... Taktiez pekny obraz (nie studia) neistych alfasamcov, ktory by si namiesto tej pacmagi mohli vlastne kazdy vecer kupit 2 take... Herecke vykony mi prisli vierohodne, adekvatne razeniu filmu. S privrenymi ocami 3* ()

jokino odpad!

všechny recenze uživatele

Film, ktorý divákovi nedá absolútne nič. 2 scény, ktoré boli úplne minimálne zaujímavé, inak film s nulovou váhou. Charaktery postáv = 0, dejová línia = 0, násilie psychické + fyzické vrámci hl.postavy bolo tiež prakticky minimalistické a nakoniec, ona sama už bola prepnutá.. Záverom, film, ktorý sa podľa mňa hodí svojou nudou a nezáživnosťou celkom na zaspávanie.. ()

Aljak odpad!

všechny recenze uživatele

Strašné niečo! Po celý čas som mal pocit, že sa dokopy nič nedeje a celý dej sa točí stále len dokola o tom istom. A pritom to podľa popisu vyzeralo celkom vábivo. Samozrejme, našlo sa aj pár zaujímavých momentov, ale z celkového pohľadu to bolo veľmi slabučké. Mám pocit, akoby po celý čas nebolo jasné, prečo sa postavy správajú tak ako sa správali. A márne som hľadal niekoho, s kým by sa dalo aspoň trochu sympatizovať. Vôbec... Takže mi bolo absolútne jedno, ako celý film skončí - hlavne, že skončil :) ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Celosvětová premiéra proběhla 21. ledna 2018 na filmovém festivalu Sundance. (ČSFD)
  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo na Tureckej riviére, predovšetkým v turistickom meste Bodrum. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama