Reklama

Reklama

Mezi dimenzemi

  • Čína Abduction (více)
Trailer

Obsahy(1)

Quinn se probere v parkové fontáně ve Vietnamu, aniž by si vzpomněl, kdo je nebo odkud přišel. Když putuje městem a spojuje stopy své minulosti, je neustále sledován neznámými cizinci. (SPI Film)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Keď príde Scott Adkins do Vietnamu, tak to sa zrovnajú oči nejednému ťamanovi i mimozemským entitám, a to aj mimo dimenzií, nie to ešte medzi nimi. A to pri v kombinácii s jeho koktaním a prirodzene sa tvoriacim slinným mokom dáva smrtiacu silu. Zvyšok som nepochopil, jednoducho ma film svojou veľkosťou prerástol. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

No a jestli je Jesse Johnson rutinér, tak Ernie Barbarash je suterén! :D Sorry jako, ale vymyslet takovouhle kostru filmu, to chce pořádný koksový šnupnutí... Ne fakt, příběh je za mínus 20%, takže na celkovou jednu hvězdičku film vynesly souboje, tentokrát lepší než v Triple Threat. Tim Man si asi uvědomil, že během natáčení TT párkrát trochu zaspal na židli s nápisem Fight Coordinator a tady se to pokoušel zjevně napravit. Andy On tu má větší fighterskou vložku než koktající (wtf?) Adkins, který půlku filmu zvrací písmena v nemocničním pokoji, fakt gratulace za stoprocentní využití jeho času stráveného před kamerou... kecám tvle, ste fakt buzíciii!!! Že ho necháte třičtvrtě hodiny se motat po městě a koktat! Jinak tedy paní Choreografie výrazně zvedla hlavu, scéna s vystřílením záporáků na schodišti a v chodbách výborná, to má šťávu! Scotte, trochu nám šlapeš do exkrementů, co takhle se zase spojit s Isaacem, už to znovu říkat nebudu :D ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Celkem zábavná sci-fi ptákovina o multidimenzionálních ufounech, kteří sem tam někoho unesou. Hledat tady nějaké scénáristické mouchy nemá cenu. Je jich nepočítaně, ale zase to není úplně debilní a co si budem povídat, tady člověk čeká spíš velkou porci bitkování, než sofistikovaný příběh. Výraznější kritiku si zaslouží snad jen efekty, které byly mizerné a z mého pohledu nižší rozpočet jako omluva neobstojí. Nicméně rvačky splnily mé očekávání, ačkoliv víc prostoru tu překvapivě dostal Andy On, než Scott Adkins. To ale vůbec nevadilo, protože Barbarash nutil Adkinse k hraní a tomu to legračně nešlo. V tomto případě zafungovalo kouzlo nechtěného dokonale. Něžné pohlaví zastupovala rozkošná Vietnamka, takže problém jsem neměl ani tady. Nic, k čemu bych se někdy vrátil, ale za jedno vypnutí mozku to stálo. 55% ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Scott Adkins hledá unesenou dceru mimozemšťany ve Vietnamu a u toho koktá. Hned z kraje sem schválně vypíchl dvě nejdivnější věci na tomhle béčku. Ale věřte, že jich je tam víc. Jenomže ono to určitým zvrhlým způsobem fakt funguje. Když si totiž řeknete OK, jejich pravidla, podřídím se, čeká vás sympatická oddychovka s hodně fajn souboji a v rámci možností neotřelým příběhem. Scott, když konečně opustí koktací polohu je výborný, a jeho parťák kterému polohu elitního hovada naprosto žeru, se zpátky taky nedrží. Jo, já se touhle podivností bavil. 60 procent. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

To jsem se fakt obával, že to bude naprostá sračka s nadprůměrnou akcí. Dostal jsem perfektní sci-fi akčňák, se špičkovou choreografií a dost dobrými dialogy. Jediné co bych vyloženě vytkl, je téměř nulový epilog. Skončilo to lehce otevřeně, přesto by mě zajímali nějaké po-události po tom všem. Adkinse zdržují koktáním, ale naštěstí to nepůsobí tolik otravně a v akci má dostatek prostoru, stejně jako badass Andy On. Hned potom, co se jejich cesty protnou, předvedou se společně v akci a potom i proti sobě a sem tam to okoření vtipnou hláškou. Dialogy nepůsobí nijak trapně a na sci-fi béčko to má docela inteligentní nádech. Řeší se tu ohýbání časem/prostorem, napříč dimenzemi, je nám vysvětleno proč alieni unáší lidi a těch bitek je opravdu hodně. Sem tam zazní fajn song a neustále se střídaj lokace. Vietnam je oku lahodící, souboje se odehrávaj pořád někde jinde a i ta přestřelka vůbec nezklame. Celkově vlastně nemám moc co vytknout. Po lehkém zklamání z Triple Threat, fakt nechápu, jak tohle může mít lepší souboje a asi fakt Tim Man musel zachrápat, slovy Lateefa. Bitky maj velkou dynamiku, pružnost, jsou hodně kontaktní, perfektně nasnímaný - žádná rozklepaná kamera, žádný debilní střihy. Navazuje to, týpci přirozeně reagují na údery. Mixuje se zde hodně stylů, přes Jui-jitsu, krav maga až dojde i na escrimu, takže na pestrost, varibialitu a propracovanost si rozhodně nemůžu stěžovat. Tím líp, že souboje působí víc realně a jsou okořeněný nějakým speciálním, akrobatickým kouskem a těch je zde též hafo. Ještě mě docela sral editing flashbacků, kdy se hodně stříhá a epileptici budou rozhodně trpět. Audiovizuálně na béčko je všechno v pořádku a u té fontány mě zaujala velká skladba barev a kamerové filtry. Jako celek, tenhle nářez působí hodně komplexně a jsem rád za to, že jsem měl nízké očekávání. Kdo chce fajn příběh, úžasný souboje, pestré lokace a trošku absurdní příchuť, s otevřenou myslí se na to dá koukat bez psychické újmy a ani jednou jsem se necítil trapně. Navíc má film dobré tempo a nejsou zde žádná hluchá místa. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (3)

  • Na začátku filmu, ve scéně, kdy stojí bodyguardi u Red Elephant, má jeden z nich hovor. Vyndá telefon a přiloží si ho k pravému uchu (kde má headset). Po střihu má telefon u levého ucha a hovor ukončuje. (Ace.A.T.L.)

Reklama

Reklama