Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Středoškolačka Joo-Ri sleduje svého otce, který má aféru s cizí ženou, a vypadne jí při tom telefon. Zvedne ho dcera oné ženy, která shodou okolností navštěvuje stejnou školu jako Joo-Ri. Když jí druhý den na střeše školy telefon vrací, zmíní, že je její matka těhotná. Aféru prozradí i matce Joo-Ri, která v té chvíli dceři volá. Cesta nenávisti, lásky, smutku, žárlivosti, zrady a soucitu může začít. (Jirka_Šč)

(více)

Recenze (2)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Celkem originální vztahové drama, ve kterém jde hlavně o charaktery postav. Ty jsou napsané smysluplně, a velmi do hloubky. Takže pokud máte chuť nakouknout do reálně zcela možných příběhů pěti poměrně dost odlišných lidí, kteří se ocitli ve společné "situaci", neváhejte se zhlédnutím. 4* ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Beze zbytku souhlasím s touto recenzí http://www.koreaherald.com/view.php?ud=20190402000505 ■ V Another Child nejde o to, jak se příběh vyvine, ale co se stane postavám v něm. Je to velmi uvěřitelné, smutné, chvílemi kruté a chvílemi obdivuhodné. Postavy jsou absolutně živé, absolutně odlišné a přesto na cestě lásky, nenávisti, žárlivosti, soucitu, pohrdání a zrady vzájemně výborně interagují. Je bolestivé sledovat nedospělost a zbabělost některých postav, je povznášející vidět odhodlání a progres u jiných. Obdivuji a nemohu hodnotit jinak, než maximálně. ■ Trailer https://m.youtube.com/watch?v=e1couYIUX4k ()

Reklama

Reklama