Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtyři soutěžící se pokusí změnit z Popelek v krásné princezny a to za pouhé dvě hodiny a deset tisíc korun. Vítězkou ale může být jen jedna. (TV Barrandov)

Recenze (93)

Crocuta odpad!

všechny recenze uživatele

Barrandov se poslední dobou stává doménou ubožáckých pořadů, určených pro segment diváctva charakterizovaný mizerným vkusem a IQ tykve. Čtyři dámy vedené chlapíkem, který se vyjadřuje asi v tomto duchu: "Markétin stajling je vynikající, jediným, zato velkým nedostatkem je absence wow efektu", se snaží změnit svůj šatník k lepšímu. Dvěma slovy - hrozná sračka! ()

PK Ivanhoe odpad!

všechny recenze uživatele

Moc nevím kde se stala chyba... vypadalo to že Barrandov bude mít nějakou úroveň , ale celkově mě pěkně zklamal - viz. tenhle pořad. Dokoukal jsem ho jen proto, abych zjistil jestli to alespoň vyústí v něco zajímavýho - bohužel stále jsem jen koukal na obézní mámu, abych viděl jak na sebe nahodí hadry, že by klidně mohla jít k E55 ()

Reklama

Matixed odpad!

všechny recenze uživatele

Pořad pro staré báby, které se valí doma na gauči a dochází jim telenovely jako podcast pro háčkování. TV Barrandov už neví jaké kraviny zařadit do svého repertoáru. "Vystajlovaný" gay hodnotí módu a ví nejlíp, co teď frčí. Několik naprostých pipin mu to všechno žere a poslouchá ho na slovo, i když jim pohaní snad vše na jejich outfitu. Z jeho i jejich stylu oblékání se mi chce blít a stejně tak z jejich inteligence, která se kompenzuje egem, kterého mají všichni až až. Bohužel je to přesně ten styl, který je teď k vidění všude na ulicích. Kdybych se natáhl do pytle od brambor, tak vypadám lépe. Viděl jsem jeden díl, ale to si myslím, že bohatě stačí pro hodnocení. Není třeba připomínat, že aby tam někoho dostali a donutili ho k odhalení soukromí, je potřeba nabídnout nějaké ty penízky za výhru. ()

RigorMortis odpad!

všechny recenze uživatele

Česká verzia Nákupných maniačok? Bohvie. Každopádne rovnaká povrchná sračka. V hlavnej úlohe porotca buzerant s iritujúcim prízvukom a štyri sliepočky. Pretože jediné, čo človek potrebuje k šťastiu je kožuch za tisíce korún, tridsať svetríkov alebo nové tiptop topánočky. Radšej som sa vzdialil skôr, než som začal nechutne nadávať alebo vyhodil televízor z okna. No na tú 18-ročnú blond študentku z posledného videného dielu sa naozaj pekne pozeralo. ()

Dagoussek odpad!

všechny recenze uživatele

Docela ubohý a trapný kritizovat někomu šatník. A nejhorší je tam ten týpek, co neumí ani česky a myslí si, že má nejlepší vkus a snaží se vnutit svůj styl a názor, co je IN a co je OUT. Kdyby ten pořad byl spíše o doporučení co by měl mít každý šatník a jak každý kousek nosit a co k němu, tak ro beru, ale kritizovat??? . . .odpad všech odpadů... ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama