Reklama

Reklama

Zásah do vztahu

Trailer

Čtyři páry vyrazí na společný víkend. Pokus o "manželskou intervenci" se neuvěřitelně zvrtne poté, co jsou všechny dvojice nuceny čelit tajemstvím a obavám, které jim podle všeho brání ve společném štěstí. (HBO Europe)

Videa (2)

Trailer

Recenze (20)

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Z počátku mě tahle parta moralistů a Mirků Dušínů lezla na nervy a přál jsem si, aby to nebylo další pokračování BH90210 v čele s Brandonem. Naštěstí se z toho po několika minutách vyklubal zajímavý snímek, pitvajicí vztahy až do morku kostí, nutící k přemýšlení a srovnávání s vlastním životem... hodně zde nepochopený snímek.. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Som si vedomý, že toto niekomu nesadne a humor v tom neuvidí, ani keby bol priamym účastníkom tejto párty. U mňa bolo naopak všetko dokonalé! Ako už vyššie spomenutý humor, tak i výborne napísané postavy, silné emocie a výborna zápletka. Absolútne pozitívna paľba na moje vibrácie a ja nad plným hodnotením nemusím vôbec premýšľať. ()

Reklama

rigby 

všechny recenze uživatele

Jako komedie mi to nepřišlo vůbec. Spíše pokus o psychologické drama. Ale všechno je tam tak křečovité a vlastně i plytké, že neudrží pozornost diváka. V podstatě jde jen o obyčejné mezilidské vztahy obyčejných lidí, nejedná se o nic zvláštního. A ten závěrečný happyend, kdy každý odjíždí spokojen, to je už snad jen reklama na nějaký ústav. 2- ()

V.Silver 

všechny recenze uživatele

No, popis "Komedie/drama" úplně nesedí - je to pokus o drama a komedie tam moc nenajdete. Spíš než film je to taková konverzačka, divadelní adaptace převedená do 3 kulis - letadlo, barák, park. To je všechno. Zápletka byla jasná skoro od začátku, ale neurazilo mě to. Jen bylo v 90 minutách příliš málo času odhalit do hloubky skutečné problémy jednotlivých postav, takže to celé bylo spíš jakési klouzání po povrchu vztahových problémů než nějaká objevná, či vůbec jakkoli zajímavá analýza. A přitom to mohlo být hodně zajímavé! 50 % ()

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Tak na tento film jsem se opravdu moc těšila, musím přiznat, že hlavní kvůli hereckému obsazení. Lákala mě Melanie Lynskey, Natasha Lyonne a Cobie Smulders, prostě na tyhle tři dámy na jednom plátně jsem byla opravdu zvědavá. A bylo to super. Celý ten snímek je teda lehce padlý na hlavu, ale vlastně je ze života. Lidi mají tendenci hrabat se v životech jiných, protože oni tomu rozumí mnohem lépe, ale že ve vlastním životě mají bordel, to je samozřejmě vedlejší. Kdekdo by určitě mohl říct, že je tenhle film nuda. A ono to tak v podstatě i je. Na tento film musí mít člověk tu správnou náladu. Já jsem spokojená, fakt že jo. Ale znova to asi vidět nemusím. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (3)

  • Cobie Smulders (Ruby) si zlomil nohu deň pred začiatkom natáčania pri hraní sa s deťmi. Jeho zlomenina vo filme je tak skutočná. (RosieMcgowa)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno