Reklama

Reklama

V koutku srdce

Obsahy(1)

Čerstvě propuštěný vězeň Danny, který stále musí nosit kotníkový náramek, se usadí v ošuntělém hotelu provozovaném svobodnou matkou Laurence. Souhlasí, že vymaluje jeden z jejích pokojů výměnou za měsíční nájem, a také se nechá zaměstnat jako myč nádobí v nedaleké čínské restauraci. Danny, který se touží schovat před světem a zůstat stejně čistý jako kuchyně, jíž pečlivě drhne od špíny a nečistot, se rád drží stranou. Ale Laurenceina dospívající dcera Clara, jejíž táta je ve vězení, zoufale potřebuje otcovskou autoritu, a tak se Danny velmi pozvolna této role ujme. Když je pak Clara napadena, Danny zareaguje jediným způsobem, jaký zná, a znovu se dostane do potíží. (Cinemax)

(více)

Recenze (31)

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý príbeh o mužovi menom Danny, ktorý vyšiel z basy a snaží sa sekať dobrotu - mat slušné bývanie a prácu. Proti svojej vôli sa skamarati s mladým dievčaťom a slúži jej ako otcovska postava. Potom čo je jej ublížené, Danny vezme spravodlivosť do vlastných rúk a privola na seba ďalšie velke problémy. Dialógy sú minimálne, dôležitá je tmavá atmosféra.  Film je veľmi smutný a surový. Roland akoby hral sám seba, drsňáka ktorý od poriadnej bitky není nikdy ďaleko. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Taká príjemná dráma, kde dá sa povedať to pravé orechové príde v polke a ešte trošku možno v závere. Hlavná dvojka je naozaj fajn. ()

solisoli 

všechny recenze uživatele

Príbeh sa odohráva v spustnutej štvrti, kde sa uchýli trestanec Danny, práve prepustený na podmienku. Ubytuje sa, kde mátajú hormóny u neplnoletej tínedžerke, ktorá sa dostáva do vážnych problémov. Danny sa rozhodne spravodlivosť chytiť do vlastných rúk. Priehľadné, i keď zo začiatku tento pochmúrny príbeh sľuboval hodne viac, vpadol do toľko násobne otrepaného príbehu, príbehov, s niekoľko násobnými prešľapmi, voči logike. ()

el_chorro 

všechny recenze uživatele

Zajímavá podívaná. Rozhodně nečekejte laciné a otřelé dialogy, předvídatelné scény a americké vyústění. Všechno je velmi naturální a uvěřitelné. Dokonce i herci hrají parádně. Pátou hvězdu nedávám jen pro urychlený konec, který si tvůrci mohli vzhledem k stopáži v pohodě odpustit. Ale jinak doporučuji! ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Měl jsem vzhledem k předchozím komentářům docela vysoké očekávání, ale dostavilo se jen silné zklamání. Vůbec nic mi to neříkalo. Tím ale ten film nechci úplně zatracovat, třeba se jen nestrefil do správného dne. ()

argo.smile 

všechny recenze uživatele

Pre mňa sa z malého očakávania stalo veľké prekvapenie. Super civilný film, ktorý sa na nič nehrá a platí tu pravidlo, že za málo peňazí veľa muziky. ()

kolodej1 

všechny recenze uživatele

filmů s obdobným schématem jsem už viděl několik, nicméně tento patří k těm lepším, aniž by šel divákovi příliš naproti. Bylo to syrové, vypadalo to věrohodně. A vyústění příbehu v podstatě nevyhnutelné. ()

Feferonka1 

všechny recenze uživatele

Tak tento film mi sedl jak zadek na nočník. Každy mame nějakou cestu a na ní hledáme v  ty, kteří nam chybí.Roland Møller svým syrovým způsobem valí tento příběh trestance vpřed směrem sice předvídatelným,ale nenechá Vas na tento film zapomenout. Nevidím zde prázdné chvíle,rozhodování v životě také netrvá jen okamžik. Za me 90% ()

vinducha 

všechny recenze uživatele

Zajímavý mix akčního thrileru , kterého tam je ale pomálu , s dramatem . Každopádně R. Moller se pro tu roli ztroskotance , přinuceného žít s náramkem na noze v cizí zemi , hodí perfektně. Líp by ten beznadějný případ asi nikdo nevystihl. ()

Reklama

Reklama