foto

Ellen Geer

  • nar. 29.8.1941 (76 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 House at the End of the Drive
2012 Montana Amazon
2006 Gold Bracelet, The
Náš dům (TV film)
Visitation, The
2005 Já a Ty a všichni ostatní
2004 Death of the Day
June (TV film)
Mistr zločinu
2002 Nancy Drew (TV film)
2001 Assistant, The
1999 After Romeo
1998 Magická posedlost
Správná dvojka II
1997 The Postman - Posel budoucnosti
1996 Crossworlds
Fenomén
1994 Jasné nebezpečí
Když muž miluje ženu
Skates
Tonya a Nancy (TV film)
Vražda mezi přáteli (TV film)
1993 Deadly Exposure
When Jesus Was a Kid
1992 Vysoká hra patriotů
1991 Lonely Hearts
1990 Satan's Princess
1988 Town Bully, The (TV film)
1987 Different Affair, A (TV film)
Significant Other
Ve jménu vlasti
Velký esa
1986 Kung Fu (TV film)
My Town (TV film)
1985 Hard Traveling
Jiný život
Stingray (TV film)
1984 Irreconcilable Differences
1983 Deadly Lessons (TV film)
I Want to Live (TV film)
Something Wicked This Way Comes
Srdce na kolech
1981 Krvavé narozeniny
Princess and the Cabbie, The (TV film)
1980 My Kidnapper, My Love (TV film)
On the Nickel
1979 Over the Edge
Shining Season, A (TV film)
1978 Night Cries (TV film)
1977 Trial of Lee Harvey Oswald, The (TV film)
1976 Lindbergh Kidnapping Case, The (TV film)
1975 Babe (TV film)
1974 Memory of Us
Ticho
1971 Harold a Maude
Kotch
1969 Pobertové
1968 Petulie

TV seriály

2017 Pokoj 104 (TV seriál)
My Love (E12)
2015 Průměrňákovi (TV seriál)
Halloween VI: Smrt se blíží (S07E06)
2012 Castle na zabití (TV seriál)
Případ lovce pokladů (S04E14)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Sbohem, Wisteria Lane (S08E23)
2008 Zoufalé manželky (TV seriál)
Zase volná (S04E17)
2007 Lovci duchů (TV seriál)
Red Sky at Morning (S03E06)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Jestli něco nesnáším (S04E04)
Co bychom si bez tebe počali? (S03E22)
2005 Carnivale (TV seriál)
Stará višňová alej (S02E04)
2004 Odložené případy (TV seriál)
Rudá záře (S02E08)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Adelle Coffin (S01E10)
2002 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Kočičinec (S02E20)
1993 Policie New York (TV seriál)
1991 The Pirates of Dark Water (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Marná oběť (S05E04)
1984 Santa Barbara (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
1971 Jimmy Stewart Show, The (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)

Dokumentární

1974 Medieval Theater: The Play of Abraham and Isaac

Scenáristická filmografie

Filmy

1974 Memory of Us
Ticho

Režijní filmografie

Filmy

1999 After Romeo

Producentská filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace