foto

Paul James

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Unlovable
2015 Desecrated
Mr. Intangibles
2013 Crawlspace
2007 Spinning Into Butter
2006 Architekt
2005 Cry Wolf
2004 The Deerings (TV film)

TV seriály

2019 Soundtrack (TV seriál)
Skladba 10: Finále (E10)
Skladba 9: Margot a Annette (E09)
Skladba 8: Gigi a Jean (E08)
další epizody (10)
Zákeřná Ebola (TV seriál)
V úkrytu (E06)
Karanténa (E05)
Postradatelnost (E04)
další epizody (6)
2017 The Path (TV seriál)
Return (S02E08)
Providence (S02E07)
For Our Safety (S02E06)
další epizody (8)
Poslední loď (TV seriál)
Bouřka (S04E06)
Héraklovy sloupy (S04E02)
Do středu dění (S04E01)
2016 The Path (TV seriál)
The Miracle (S01E10)
A Room with a View (S01E09)
The Shore (S01E08)
další epizody (8)
Poslední loď (TV seriál)
Neohlížej se (S03E13)
Útěk (S03E10)
Paraiso (S03E09)
2015 Poslední loď (TV seriál)
Ještě větší jednota (S02E13)
Námořní bitva (S02E12)
Valkýra (S02E11)
další epizody (9)
2014 Poslední loď (TV seriál)
Všude dobře, doma nejlíp (S01E10)
Testy (S01E09)
Do baru přijdou dva námořníci... (S01E08)
další epizody (7)
Shameless (TV seriál)
Simple Pleasures (S04E01)
Chirurgové (TV seriál)
Už abychom byli pryč (S10E16)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
CSI syndrom (S15E01)
2013 Farmed and Dangerous (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Today Is Life (S09E17)
2011 Anatomie lži (TV seriál)
Vražedný program (S03E13)
Greek (TV seriál)
Legacy (S04E10)
Agents for Change (S04E09)
Subclass Plagiostomi (S04E08)
další epizody (10)
Torchwood (TV seriál)
The Blood Line (S04E10)
The Gathering (S04E09)
End of the Road (S04E08)
další epizody (5)
2010 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Pokrevní bratři (S01E18)
Greek (TV seriál)
All Children... Grow Up (S03E20)
The First Last (S03E19)
Camp Buy Me Love (S03E18)
další epizody (10)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Mrtvý z lodi otroků (S06E06)
2009 Greek (TV seriál)
Friend or Foe (S03E10)
The Wish-Pretzel (S03E09)
Fight the Power (S03E08)
další epizody (26)
2008 Greek (TV seriál)
Pledge Allegiance (S02E05)
Gays, Ghosts, and Gamma Rays (S02E04)
Let's Make a Deal (S02E03)
další epizody (16)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Přepadení (S06E15)
2007 Greek (TV seriál)
Black & White and Read All Over (S01E10)
Depth Perception (S01E09)
Separation Anxiety (S01E08)
další epizody (10)
Mighty Boosh (TV seriál)
Cesta do nitra punku (S03E02)
2005 Odložené případy (TV seriál)
Divné ovoce (S02E19)
2002 Beze stopy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky