Reklama

Reklama

Violent Florence

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
Austrálie, 2014, 12 min

Obsahy(1)

Florence zachrání ze spárů pouliční bandy kočku a mohlo by se zdát, že si našla nového domácího mazlíčka. Skutečná podstata jejího činu se však ukáže příchodem do opuštěné budovy, která slouží nejen jako její útočiště, ale zároveň i místo, kde provádí své ohavnosti, které by nejednomu ochránci zvířat hnuli pěkně žlučí… (SOLOM.)

Recenze (6)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Kočičí averz s hoola pointou. Natáhnout, překročit, rozbesnit, central Charly nastavit jako terč, k tomu černou cat a máš vymalováno. Máš taky rád(a) goldfish ? ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Pre milovníkov domácich maznáčikov, absolútne nevhodná short horror story o serial cat killer. Chápem užívateľa "whack". No za mňa z pohľadu horor žánru, palček hore ... ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Osobně kočky moc nemusím, ale tahle ženská je nenávidí přímo k smrti. A jak ukáže konec má k tomu velmi pádné osobní důvody :) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Florence rozhodně mezi ochránci zvířat asi moc přátel mít nebude a její nenávist vůči kočkám je nám objasněna až v samotném závěru. On by tento krátkometrážní snímek možná měl i šanci zaujmout určitou škálu diváků, jen kdyby to nebylo tak blbě natočené. Souboj dívky s kočkou totiž nejen úsměvně trapný, ale i dost nedůvěryhodný. Nemám rád kočky, ale v tomto případě jsem jí i fandil… ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Po filmárskej stránke sa na to veľmi dobre pozeralo. Pointa trochu vylúdi úsmev ( celé to vďaka tomu dostáva akési sarkastické vyznenie ), ale keďže sa tu so všetkým narába obratne, tak teda beriem. ()

Reklama

Reklama