Reklama

Reklama

Týden podle Jaromíra Soukupa

(pořad)
Publicistický
Česko, 2018, 45 min

Účinkují:

Jaromír Soukup (moderátor)

Obsahy(1)

Ironicky komentované zprávy uplynulého týdne. (TV Barrandov)

Recenze (49)

mapar odpad!

všechny recenze uživatele

AAARGH ... . No a teď více slovy: Musím uznat, že jsem nějakou dobu nedokázal odtrhnout oči od obrazovky. Chvíli jsem přemýšlel, jestli je to nějaká meta-parodie na povrchnost facebookové generace, až jsem nakonec došel k závěru, že je to stejný stupeň fascinace, který nutí lidi koukat na lidské utrpení. Je to prostě tak hloupé a ubohé, že způsobený šok vám na několik minut zabrání to vypnout, protože mozek nedokáže tak rychle uvěřit v existenci reality, kde takováto entita existuje. Trochu se obávám, že zrůdnost této entity je tak přitažlivá, že stejně jako já se i spousta dalších diváků bude chtít přesvědčit na vlastní oči. ... radši si je vydloubněte, nebo se šťourejte v nose. Konec konců cokoliv tam najdete bude mít větší zpravodajskou hodnotu než tato entita ()

pytlik... odpad!

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí tohoto pořadu zcela věřím článku z idnesu, kde se Soukup chlubí, že má v mobilu speciální aplikaci, která na mapě označuje truhlářství, pily, stavitele srubů apod výstražným červeným vykřičníkem. Je to pro něj životně důležité, páč leckterý člověk od fochu by se nemusel udržet, když by viděl, že mu jde kolem takový ukázkový materiál. Já bych ho zařadil někam na úroveň dubu nebo akátu, měkčího dřeva né, páč toby musel být alespoň trochu živý a ohebný. Taky by od kamerana bylo fajn, kdyby Soukupa jemně upozornil, že žádné mistrovství světa v mrkání neexistuje, takže na něj fakt nemusí tak usilovně trénovat. A co se týče obsahu, jedná se o báječný pořad na ty nejvíc horké letní dny, páč nic člověka neochladí víc než pořádná husí kůže po celém těle. ()

Reklama

NinonL 

všechny recenze uživatele

Týden podle JS jsem viděla poprvé, náhodou, a bavil mě. Pan Soukup se na události a věci, co se dějí, divá podobně jako velké množství lidí. Aspoň tak soudím z toho, co jsem viděla. Nehraje si na celebritu, naopak se snaží události vysvětlit a přiblížit i jednodušším lidem, aby věděli, o co vůbec jde. Zejména co se týče politických a tunelářských kauz. Je mi sympatické, že se ředitel soukromé televize nad obyčejné lidi nevyvyšuje a snaží se jim na obrazovce přiblížit. Za mně určitě plus a na pořad se ráda zase podívám. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Dám Jaromírovi jednu hvězdu za to, že když už potřebuju v televizi vidět nějakého toho kokota a zrovna nikde na obrazovce neběží záběry z poslanecké sněmovny, tak mám záruku, že většinou během přepínání kanálů narazím na jeho ksicht, protože on je na Barrandově skoro pořád a ve všem. Co se kvality týče, tak to raději pomlčím. ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Docela dobré. Je vidět, že formát, který si může lépe připravit, sedí Jaromíru Soukupovi o poznání lépe než snaha být improvizujícím moderátorem. Těchto typů pořadů už mnoho existuje, ale zatímco Maryška, Šidla nebo Staňka vypnete snad ještě rychleji, než ze sebe stihnou vydat první slabiku svých mouder, Soukup je méně okázalým a tím i o něco příjemnějším společníkem. Jízlivost i humor na jedničku, ale zůstává to negativum, že je na něm na první pohled a poslech vidět, že se pro televizní kamery prostě nenarodil. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama