Reklama

Reklama

Stánek s polibky

Trailer

VOD (1)

První polibek vyústí v zakázaný románek Elle s nejhezčím klukem ze školy. Riskuje tak, že přijde o svoji nejlepší kámošku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (107)

Dado 

všechny recenze uživatele

Príjemná nálada v odľahčených scénach, navyše sem-tam podporená vtipným momentom (akcent, ročenkár) je tým, vďaka čomu je The Kissing Booth vcelku stráviteľným počinom. Potešilo aj niekoľko narážok na Raňajkový klub, ktoré zároveň budú pravdepodobne jediným, na čo si v spojení s týmto filmom dokážem o pár dní spomenúť. Romanticky ladené pasáže, ktoré sa v druhej polovici filmu stanú stredobodom diania, však neprinášajú nič, čo by človeku utkvelo výraznejšie v pamäti a ani snaha zahrať na vážnejšiu strunu v očiach divákov, zrejme až na rovesníčky hlavnej hrdinky, nemá veľkú šancu obstáť. (55%) ()

curfew77 

všechny recenze uživatele

Vzletný český překlad navozuje možná zdání, že půjde o nějaké romantické umění, ale tomuhle filmu by - řekněme si to na rovinu - mnohem lépe slušel suše přetlumočený název LÍBACÍ BUDKA. Z podprůměru to tahá hlavně Joey King, která má charismatu na rozdávání a k tomu slušné tělesné proporce, zbytek ansámblu je ovšem v lepším případě zapomenutelný (Joel Courtney), v horším nezapomenutelně toporný (Jacob Elordi). Pravdou ovšem je, že režírující scénárista to nikomu moc neulehčil. Dokud se děj drží středoškolské "feel good" komediální linky ve stylu o osm let mladšího EASY A, ještě to ujde, jakmile se ale začne hrát velká romantika, strašlivě to skřípe v dialozích i scénickém pojetí. Má to svoje momenty a v první půlhodině jsem si říkal, že tomu čtyři hvězdy nedám jen těsně, nakonec je z toho ale pouhých 55 %. PS: Ten nápis HOLLYWOOD byl stoprocentní fake, nemluvě o tom, že už před x lety používaly ty lepší z romantických komedií místo tohohle drze stupidního klišé naopak výslovně motiv, že se k němu na rande dávno lozit nesmí a proč (viz duo Timberlake/Kunis v FRIENDS WITH BENEFITS). PPS: Odkazy na kultovní THE BREAKFAST CLUB jsou sice ospravedlnitelné faktem, že tady hraje Molly Ringwald, ale přesto mi použití zremakované Don´t You (Forget About Me) přišlo na pomezí nestoudnosti a nesoudnosti. ()

Reklama

Susinnon 

všechny recenze uživatele

Od tohto filmu som čakala oveľa väčšiu hlúposť, preto dávam hodnotenie, aké dávam. Pretože som bola milo prekvapená, že je to celkom vtipné a milé a svieže a aj keď to má zopár klišé a prehnaných momentov, odpúšťam mu, lebo to jednoducho do takýchto teen romantických komédií patrí. Herecké výkony sú občas slabšie ale Joey hrá šibnutú pubertiačku naozaj dobre (veď ňou asi aj stále je) a chlapci.... no, keď už nič iné, aspoň sa na nich dobre pozerá :D Milé, oddychové a prekvapivo iné. ()

majec4 

všechny recenze uživatele

Zo zaciatku to bolo celkom zabavne, no to jedno pravidlo bolo fakt odveci nelogicke. Chalanisko bol az neprijemne namotany na to pravidlo a tym sa to trosku same degradovalo. Aspon v mojich ociach. Baba mi pripominala Cuky, ci Luky, takze vzdy ked sa smiala som mal pred ocami tu slovensku herecku co hrala v reklame na Jar. Ku koncu ma to uz fakt otravovalo, ale ako znamy masochista som to dopozeral do konca, aj ked to bolo citatelne ako slabikar. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Keď sa pozriem na „Búdka bozkov“ tak, že tvorcom išlo o natočenie „jednohubky“ bez žiadnych konkrétnejších cieľov, tak samotný výsledok mi v podstate nevadí. (S nápadom a významom „búdky bozkov“ sa každý musí vysporiadať sám, účel, pre ktorý bol realizovaný, však je pekný.) Je to jeden z klasických teenage romantických príbehov takmer so všetkými klasickými ingredienciami. Celé je to však príliš americké, v niektorých veciach príliš idealizované. Chémia zaľúbenosti medzi J. King a J. Elordi prekvapivo funguje (hlavne nerobiť ťažkú hlavu z nevyrovnanej telesnej výšky postáv), podobne ako chémia priateľstva medzi J. King a J. Courtney. Za mňa dva a pol (takže podľa matematiky ČSFD za slabé tri) aj v tom duchu, že príbeh plánujú pokračovať. P.S.: „Počul som zvuky.“ „Pozerala som porno.“ „Môžem sa pridať?“ Osobné hodnotenie: 70% (***) ()

Galerie (5)

Zajímavosti (13)

  • Ze střechy do bazénu neskáče skutečně Joel Courtney, ale jeho dablér, protože střecha byla moc vysoká a bazén moc mělký. (pityty)
  • Joel Courtney (Lee) si hned první den natáčení rozsekl bradu. Stehy jdou vidět například ve scéně s hamburgerem. (pityty)

Související novinky

Kdo by se mohl stát příštím Supermanem?

Kdo by se mohl stát příštím Supermanem?

13.01.2023

Tak to šlo celkem rychle. Ačkoliv je následující zpráva v tuto chvíli jen spekulací, stejný zdroj, jenž v minulosti odhalil například obsazení Barryho Keoghana (Víly z Inisherinu) do role Jokera v… (více)

Reklama

Reklama