Reklama

Reklama

Fortuna no hitomi

  • Japonsko フォルトゥナの瞳 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Když byl Shinichiro Kiyama (Rjúnosuke Kamiki) malý, jeho rodiče zahynuli při leteckém neštěstí a on má od té doby schopnost vidět těla lidí, kteří brzy zemřou, průhledná. Je už dospělý, když se poté, co ho zaujme dívka v obchodu s mobilními telefony, rozhodne zkusit osud takových lidí změnit. Zjistí, že to je možné, zaplatí však za to. (Jirka_Šč)

(více)

Recenze (2)

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Kdyby byl úplný závěr trochu jiný, dal bych plný počet, protože Ryonosuke Kamiky je výborný, Kasumi Arimura k němu něžně sedne a forma vyprávění ve více scénách je krásná a citlivá. Byl by to krásný příběh, kdyby naprostý závěr byl trochu jinak scénáristicky vymyšlen. Na druhou stranu jsem tomuto režisérovi nedal nikdy méně, než čtyři hvězdičky (6x 4, 1x 5), takže i když odvede jen standard, je super (film jsem viděl a ohodnotil, aniž bych registroval jméno režiséra). ■ Trailer na vlastní riziko, protože je lepší vědět o filmu co nejméně https://www.youtube.com/watch?v=reHNOPa57aY ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Pro romantické filmy s prvky nadpřirozena mám slabost, ale přiznám se rovnou, nebýt v tom Kasumi Arimura se svojí okouzlující osobností a úsměvem, tak tomu napálím nižší hodnocení. Zatímco hlavní hrdina se syndromem Bruce Willise (musím všechny zachránit, i kdyby mě to mělo zabít), vidí budoucí mrtvé lidi průhledné, tak já viděl do záměrů tvůrců někdy od polovinu filmu. A to je problém, navíc mě hlavní hrdina štval, jeho postava není nic extra, bolestínek se spasitelským komplexem, příběh příjemně plyne, ale nic omračující, závěrečný twist netwist na mě stejně dojem neudělal, jistě je to ve svém ranku lepší, než většina korejských i japonských titulů. Ale já tak nějak pamatuji tituly, které mě dokázaly složit, omráčit, donutit k repríze, koupi DVD. Tohle není ten titul. ()

Reklama

Reklama