Reklama

Reklama

Mrazivý lov

Trailer 1

Obsahy(1)

Když veteránce z mise v Afghánistánu unesou syna, musí začít jednat. Podle dohody ho má vykoupit penězi, které její otec dlužil vůdci bandy. Při předávce však Claire dva z únosců zastřelí a vydá se do hor zachránit syna na vlastní pěst... Clair si jede na smluvené místo vyzvednout svého syna, veze finanční obnos, který po ní chtějí únosci. Ti ale syna nevezou a strhne se přestřelka. Jeden z lupičů prchá do divočiny a Clair je mu v patách. Všude kolem se stahují hladoví vlci, brzy je jasné, že aby přežili, musejí se oba ztracenci v lese spojit a najít cestu ven. Clair se dozvídá, že jejího syna má gauner, kterému říkají Otec. Ten si osvojuje ukradené děti a prodává je klientům, kteří mají zájem. Sám je to psychopat, u kterého není jasné, co za chvíli provede. Syna Clair opravdu drží v lesích a míří s ním na chatu, kde se má domluvit předání dítěte klientovi... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (60)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Gina Carano si od Skratu asi dala viac pízz, než je zdravé a príliš extra už nevyzerá ani Richard Dreyfuss, z toho je už regulérny starec. Pokiaľ máte radi divokú zasneženú prírodu, tak nie je dôvod, aby ste sa Mrazivému lovu vyhli, užijete si ju totiž dosýta. Nesklamal ma ani dej, ak ho beriete ako trilerovú jednohubku, taktiež nesklame. Dokonca ma v niektorých momentoch aj potešil a takpovediac dvojité finále tiež nebolo od veci. Len treba privrieť oči nad tým, čo všetko môže veteránka z Afganistanu prežiť pri nástrahách kanadskej prírody. Taký nedobrovoľný kúpeľ v miestnej rieke by mal asi na organizmus "o niečo" krutejšie následky, než sme svedkami pri tom, čoho je Claire následne schopná. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Richard Dreyfuss coby démonický stařík, co psychopaticky láká mladší hereckou kolegyni na své dřívější herecké úspěchy. Vyštván v silně důchodovém věku do mrazu a zimy kanadské divočiny marně čeká na telefonát od Spielberga, že bude reboot Čelistí a Blízkých setkání třetího druhu. Ovšem na dostaveníčko s Ginou Carano nemusí žehrat. Sice mu podle předpokladů nedala, nicméně o to víc mohl být rozezlen a sadisticky si libovat v únosu jejího filmového syna. Režisér David Hackl šel na svoji tour mezi lesy a vlky naprosto jednoduše. Gina Carano dostala jasný úkol být za neohroženou sexici, která své dítko vyrve ze spárů únosců přímočarým akčním způsobem. Bude se cedit krev, vytáhnou se sněžné skútry a kulky budou svištět čistým horským vzduchem. Ono i máchání se v pramenité vodě může být tělu i kondici prospěšné. Svižné tempo, kdy se neustále něco dělo, zábavně psychopatický Dreyfuss a o něco méně využitá parta kumpánů kolem něj, z níž trčela především černá mrcha Sydelle Noel. Brendan Fehr sice také spadal do jeho party, ale byl tím hodným maníkem, který se vzpíral zabíjení. Hackl vděčné a svým způsobem pro nenáročné akční náměty atraktivní prostředí zužitkoval bravurně, tudíž košaté dialogy ustoupily do pozadí a na nudu nebyl prostor. Připouštím, že v oblasti akce a jejího technického zpracování se dalo ještě ledacos zlepšit, ovšem nechci-li být umlácen hlubokomyslnými akademiky, dám si tuhle rychle ubíhající horskou jízdu se sympatickou herečkou v titulní roli. 8/10 ()

Reklama

moriero 

všechny recenze uživatele

Nevěřím, že tento vizuálně poměrně hledivý film režíroval dospělý chlap. Spíš bych tipoval 14letou holčičku, co viděla všechny díly Xeny a obě verze Boje sněžného pluhu s mafií. Na levnou verzi Gal Gadot se sice docela hezky koukalo, ale vojenský výcvik jsem jí věřil asi jako Zemanovi, že pije jenom vodu. Sorry, čekal jsem oddechové béčko, ale dostal jsem cé mínus. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Na uvod sa musi povedat, ze najlepsim hercom, emociou, vzrusenim a ako tak prvkom ktory dokaze umoznit dopozerat film je sceneria prirody, sneh strom, vrch. Hackl absolutne nevyuzil to co ponuka kruta krajina. Tam kde Sheridan porcuje divaka v dychberucom Wind river, tu Hackl z Ginou rozohravaju sled pohyblivych nudnych obrazkov, kde niekto nieco hra, hovori, ale pru vsetkej ucte nikto nevie co. Tento film zacne stredom a konci nevedno cim. Chyba akekolvek spojenie, nejaka nit, co by film spajala. Absencia zlych, ludia bez charizmy, vlci do poctu. Mrazivy lov je lovom bez mrazu, precitnutia. Katastrofa v prirode. Katastrofa vo vztahu. ( videne 07.02.2020,Bdrip) ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Vojnová veteránka Clair Hamiltonová pátra v horách po ľuďoch, ktorý uniesli jej syna Charlieho...Odporúčam sa tomuto filmu vyhnúť, pretože tak hlúpy scénar je ťažké vôbec vymyslieť. Už v úvodnej scéne by bola Clair mŕtva, potom ju opäť nepochopiteľne jeden z únoscov zachráni pred utopením v jazere aby ho mohla ďalej ponižovať, v lese a v hlbokom snehu bez problémov obíde lovca ktorý má skvelý výhľad a loveckú pušku a ońa ho koltom .38 bez problémov trafí zatiaľ čo lovec niekoľkokrát minie, 45 kilový cca 13 ročný Charlie odrazí útok vlka bez toho aby zakolísal (skúste sa obliecť do kompletu ako figurant pre psovoda, niektoré útoky psa budete mať problém ustáť aj keď budete mať 90 kíl) a neskutočnému feminizmu v tomto filmu zasadí korunu záver a to ako sa Otec a jeho skupina vo výhodnejšej pozícii s malým ako rukojemníkom vzdajú. Vôbec by Clair spolu s jedným s Otcových mužov nevpálili guľky do ich sprostých hláv a nezobrali peniažky a Charlieho následne predali kupcovi, ktorého mali...Toto scénarista nemohol myslieť vážne. Každý normálny človek si váži mužov rovnako ako ženy. V dnešnej dobe sa však liberálny fašisti rozhodli bojovať proti neexistujucému patriarchátu a občas to dopadne až takto zle. Rozhodne nepozerať, odpad som nedal iba za peknú prírodu a vlkov, inak katastrofa. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel od 18. března do 13. dubna 2019. (SONY_)

Reklama

Reklama