foto

Sydelle Noel

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Black Panther
Daughter of the Wolf
2016 Retake
2015 Americons
Rukojmí
2014 Sister
2013 Douglass U
Things Never Said
V očekávání
2012 Good Satan
2008 První neděle

TV seriály

2018 GLOW (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (10)
2017 GLOW (TV seriál)
Money’s in the Chase (S01E10)
The Liberal Chokehold (S01E09)
Maybe It’s All the Disco (S01E08)
další epizody (10)
Arrow (TV seriál)
Thanksgiving (S06E07)
Deathstroke Returns (S06E05)
Next of Kin (S06E03)
další epizody (4)
2014 Extant (TV seriál)
2013 Sběratelé kostí (TV seriál)
Brusle jako zbraň (S08E14)
2011 Myšlenky zločince: Chování podezřelých (TV seriál)
Pravidla milostného provozu (TV seriál)
2008 Nevěděla jsem, že čekám dítě (TV seriál)
2006 Lincoln Heights (TV seriál)
Who's Got Jokes? (TV seriál)
2005 DL Chronicles, The (TV seriál)
Everybody Hates Chris (TV seriál)

Hudební videoklipy

2017 Katy Perry feat. Nicki Minaj - Swish Swish (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace