foto

Sydelle Noel

  • nar. 16.7.1985 (35 let)
    Hollywood, Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Clearing
2019 Mrazivý lov
2018 Black Panther
2016 Retake
2015 Americons
Rukojmí
2014 Sister
2013 Douglass U
Things Never Said
V očekávání
2012 Good Satan
2008 První neděle

TV seriály

2019 GLOW: Nádherné ženy wrestlingu (TV seriál)
Vánoce v GLOW stylu (S03E10)
Bál libertinů (S03E09)
Jeď pořád dál (S03E08)
další epizody (10)
2018 GLOW: Nádherné ženy wrestlingu (TV seriál)
Ke každé bramboře je účtenka (S02E10)
Rosalie (S02E09)
Hodné dvojče (S02E08)
další epizody (7)
Arrow (TV seriál)
Crossing Lines (S07E03)
The Longbow Hunters (S07E02)
Life Sentence (S06E23)
další epizody (4)
2017 GLOW: Nádherné ženy wrestlingu (TV seriál)
Cesta je cíl (S01E10)
Dušení liberálů (S01E09)
Možná za vše může diskotéka (S01E08)
další epizody (10)
Arrow (TV seriál)
Thanksgiving (S06E07)
Deathstroke Returns (S06E05)
Next of Kin (S06E03)
další epizody (4)
2014 Extant (TV seriál)
Skrýš (S01E04)
2013 Sběratelé kostí (TV seriál)
Brusle jako zbraň (S08E14)
2011 Myšlenky zločince: Chování podezřelých (TV seriál)
Pravidla milostného provozu (TV seriál)
2008 Nevěděla jsem, že čekám dítě (TV seriál)
2006 Lincoln Heights (TV seriál)
Who's Got Jokes? (TV seriál)
Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates the Buddy System (S02E06)
2005 DL Chronicles, The (TV seriál)

Hudební videoklipy

2017 Katy Perry feat. Nicki Minaj - Swish Swish (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2017 The IMDb Show (TV pořad)
2009 RuPaul's Drag Race (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky