Reklama

Reklama

Mrazivý lov

Trailer 1

Obsahy(1)

Když veteránce z mise v Afghánistánu unesou syna, musí začít jednat. Podle dohody ho má vykoupit penězi, které její otec dlužil vůdci bandy. Při předávce však Claire dva z únosců zastřelí a vydá se do hor zachránit syna na vlastní pěst... Clair si jede na smluvené místo vyzvednout svého syna, veze finanční obnos, který po ní chtějí únosci. Ti ale syna nevezou a strhne se přestřelka. Jeden z lupičů prchá do divočiny a Clair je mu v patách. Všude kolem se stahují hladoví vlci, brzy je jasné, že aby přežili, musejí se oba ztracenci v lese spojit a najít cestu ven. Clair se dozvídá, že jejího syna má gauner, kterému říkají Otec. Ten si osvojuje ukradené děti a prodává je klientům, kteří mají zájem. Sám je to psychopat, u kterého není jasné, co za chvíli provede. Syna Clair opravdu drží v lesích a míří s ním na chatu, kde se má domluvit předání dítěte klientovi... (TV Prima)

(více)

Recenze (60)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $15miliónov║ Nakoniec len také dosť zmätené béčko, ktoré je dosť ustrelené od boka, veľa krát príde na dosť nezmyselné situácie. /35%/ ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Prý bývalá vojanda dá kriminálníkům pořádně po hubě.... píše se v recenzi na webu. Tak pokud to byla bývalá vojanda, tak ta musela v armádě pracovat v kanceláři, protože takové nemehlo jsem ještě neviděl! ()

tron 

všechny recenze uživatele

Divný, mdlý film s nesympatickou hrdinkou a veľmi zlou akciou. Kto nahnal 71-ročného Richarda Dreyfussa do terénu? ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Richard Dreyfuss coby démonický stařík, co psychopaticky láká mladší hereckou kolegyni na své dřívější herecké úspěchy. Vyštván v silně důchodovém věku do mrazu a zimy kanadské divočiny marně čeká na telefonát od Spielberga, že bude reboot Čelistí a Blízkých setkání třetího druhu. Ovšem na dostaveníčko s Ginou Carano nemusí žehrat. Sice mu podle předpokladů nedala, nicméně o to víc mohl být rozezlen a sadisticky si libovat v únosu jejího filmového syna. Režisér David Hackl šel na svoji tour mezi lesy a vlky naprosto jednoduše. Gina Carano dostala jasný úkol být za neohroženou sexici, která své dítko vyrve ze spárů únosců přímočarým akčním způsobem. Bude se cedit krev, vytáhnou se sněžné skútry a kulky budou svištět čistým horským vzduchem. Ono i máchání se v pramenité vodě může být tělu i kondici prospěšné. Svižné tempo, kdy se neustále něco dělo, zábavně psychopatický Dreyfuss a o něco méně využitá parta kumpánů kolem něj, z níž trčela především černá mrcha Sydelle Noel. Brendan Fehr sice také spadal do jeho party, ale byl tím hodným maníkem, který se vzpíral zabíjení. Hackl vděčné a svým způsobem pro nenáročné akční náměty atraktivní prostředí zužitkoval bravurně, tudíž košaté dialogy ustoupily do pozadí a na nudu nebyl prostor. Připouštím, že v oblasti akce a jejího technického zpracování se dalo ještě ledacos zlepšit, ovšem nechci-li být umlácen hlubokomyslnými akademiky, dám si tuhle rychle ubíhající horskou jízdu se sympatickou herečkou v titulní roli. 8/10 ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Gina Carano si od Skratu asi dala viac pízz, než je zdravé a príliš extra už nevyzerá ani Richard Dreyfuss, z toho je už regulérny starec. Pokiaľ máte radi divokú zasneženú prírodu, tak nie je dôvod, aby ste sa Mrazivému lovu vyhli, užijete si ju totiž dosýta. Nesklamal ma ani dej, ak ho beriete ako trilerovú jednohubku, taktiež nesklame. Dokonca ma v niektorých momentoch aj potešil a takpovediac dvojité finále tiež nebolo od veci. Len treba privrieť oči nad tým, čo všetko môže veteránka z Afganistanu prežiť pri nástrahách kanadskej prírody. Taký nedobrovoľný kúpeľ v miestnej rieke by mal asi na organizmus "o niečo" krutejšie následky, než sme svedkami pri tom, čoho je Claire následne schopná. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Ten chlap nebo ženská nebo co to je za žánr pohlaví to Gina Carano by mělo hrát jen záporáky..jako klaďas ufon z jiný planety mi nesedí a ta story mě akorát nudou urazila. To je zas film jen k nasrání akorát. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Filmaři nakreslili zamlženou čáru mezi hrdiny a antihrdiny a vytvořili dynamický portrét postav , zuřivosti a vykoupení. Gina Carano, Dreyfuss a Brendan Fehr se rolí zhostili se ctí. Myslím že ve svém žánru - nízkorozpočtový kanadský thriller si snímek nezaslouží tak nízké hodnocení. Podprahové napětí a slušnou akci to má. ()

Crocuta odpad!

všechny recenze uživatele

Ani krásná příroda a mí oblíbení vlci nevytáhnou tuto sračku z odpadu kam patří. Ke shlédnutí jsem se nechal zlákat povedeným vizuálem, to jsem ovšem netušil jaké panoptikum degenerovaných a naprosto neschopných postav "Mrazivý lov" skrývá. Hlavní hrdinka i její spratek jsou krajně nesympatické kreatury, ale jejich protivníci se chovají nesmyslně tak do nebe volajícím způsobem, že si to čeho se jim dostane plně zaslouží. Všichni do jednoho mají hodně tuhý kořínek, z míry je nevyvedou mnohonásobná střelná zranění, opakované havárie, pády ze skal a koupele v ledové vodě, ale jsou navíc pronásledováni takovými scenáristickými schválnostmi, kde krom uklouznutí po slupce od banánu a květináče spadlého na hlavu nechybí snad nic, že tohle se opravdu přežít nedá. Zase jedna a půl hodiny promarněného života - proti tomuto paskvilu jsou produkty značky Asylum vysloveně intelektuální záležitost. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Xena zimní bojovnice, ano pro dítě přes mrtvoly, silná žena, ale hodně slabý průběh celého filmu. Zimní krajina krásná, začátek celkem slibný, a pak putování přírodou. Konec normál. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem něco na způsob In The Blood v mrazivém horském prostředí, ale chyba lávky. I v tomto případě Gina sice někoho zachraňuje, ale v tomto případě jde jen o úmorný výlet krajinou, která trpí podivnými klimatickými zvraty. Akce je minimum a když na ní dojde, tak je příšerná a nelze přehlédnout ani fakt, že střelná či jakákoliv jiná zranění nic neznamenají a hlavní hrdinka je naprosto imunní vůči byť jen minimálním známkám podchlazení. 25% za vlky i Ginu, která se mi prostě líbí. ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Scénář na prd, totálně nevyužitá nádherná MMA mlátička a režie... No v akci to byl jen pokus o dobrou režii. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Vojnová veteránka Clair Hamiltonová pátra v horách po ľuďoch, ktorý uniesli jej syna Charlieho...Odporúčam sa tomuto filmu vyhnúť, pretože tak hlúpy scénar je ťažké vôbec vymyslieť. Už v úvodnej scéne by bola Clair mŕtva, potom ju opäť nepochopiteľne jeden z únoscov zachráni pred utopením v jazere aby ho mohla ďalej ponižovať, v lese a v hlbokom snehu bez problémov obíde lovca ktorý má skvelý výhľad a loveckú pušku a ońa ho koltom .38 bez problémov trafí zatiaľ čo lovec niekoľkokrát minie, 45 kilový cca 13 ročný Charlie odrazí útok vlka bez toho aby zakolísal (skúste sa obliecť do kompletu ako figurant pre psovoda, niektoré útoky psa budete mať problém ustáť aj keď budete mať 90 kíl) a neskutočnému feminizmu v tomto filmu zasadí korunu záver a to ako sa Otec a jeho skupina vo výhodnejšej pozícii s malým ako rukojemníkom vzdajú. Vôbec by Clair spolu s jedným s Otcových mužov nevpálili guľky do ich sprostých hláv a nezobrali peniažky a Charlieho následne predali kupcovi, ktorého mali...Toto scénarista nemohol myslieť vážne. Každý normálny človek si váži mužov rovnako ako ženy. V dnešnej dobe sa však liberálny fašisti rozhodli bojovať proti neexistujucému patriarchátu a občas to dopadne až takto zle. Rozhodne nepozerať, odpad som nedal iba za peknú prírodu a vlkov, inak katastrofa. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Zase vlky hraju zlu rolu vo filme. keby aspon v dobrom filme, ale vo vyslovene podpriemernom lacnom becku. Mam rad zimne filmy, ked je vonku minus 20, sneh vrzga pod nohami a musim pravidelne behat k peci abych nezamrzol. No ale tu mi ta zima prisla jaxi umela, Film ma nebavil, Hackl to rezisersky len odbil, fakt len cira rutina, bez invencie ....vlci ma nebavili a ani ta nahanacka. A pricom vlk je sam o sebe majestana fauna. A pritom to zcalo dobre, autickami a poriadnou auto nahanackou : 20 % ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Když vzniknul grizzly,a byl navíc dobře obsazenej,blejsklo se Hákovi na lepší časy.Jenže on natočil další kousek znovu v podobnym duchu(příroda,divoký zvířata),akorát blbě natočený i zahraný.20%. ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Nádherná divoká příroda a všude sněhu, že vám z toho začíná být zima. Tím to, ale bohužel pomalu končí. Zápletka je klasická, unesený syn, ale pozor, teď přijde změna, nenastupuje Borec, ale Borkyně a to jeho máma, která sloužila v armádě, takže únosci jsou už teď v prde…, no a aby toho nebylo málo, má naštvaná maminka nějakou tajemnou symbiózu s dominantní samicí smečky vlků a to už mi přijde přátelé opravdu moc…. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

To je presne ten film, ktorý keď dopozeráte, tak si povzdychnete, že zase tá Kanada. Zas natočili film o troch nehercoch v lese, v snehu a vypustili medzi nich zopár vlkov, nech je to akože napínavé. Dej katastrofálny, výkony žiadne, Gina sa ani len nepobila, len sa kúpala v ľadovej vode a prežila to. Našťastie je to krátke a stupidita je rozdelená rovnomerne. 1 z 5 ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

To byla nějaká ženská verze Terminátora křížená s Revenantem akorát bez medvěda nebo co ? Ženské unesou syna, ale únos se zvrtne a ona jde po únoscích všichni ze umírají její rukou nebo jich pokousají případně sežerou vlci, ale ona stále stojí na nohou a kromě škrábanců na sobě nic nemá. Dokonce i spadne z vodopádu a stále jí nic není a tak si říkám není to náhodou prequel Terminátora Temný Osud. David Hackl je režisér jednoho filmu Saw 5 od té doby díru ve světě neudělal a nejspíše i neudělá. ()

Reklama

Reklama