Reklama

Reklama

Mandalorian - Season 3 (2023) (série)


Kapitola 18: Doly na Mandaloru (S03E02)

(epizoda)
  • USA Chapter 18: The Mines of Mandalore (více)

VOD (1)

Mandalorian a Grogu prozkoumávají zničenou planetu. (Disney+)

Recenze (57)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Mando si musí dať opraviť loď a obstarať nového droida nakoľko musí navštíviť bane Mandaloru aby sa v nich vykúpal a mohol ďalej šíriť kódex. Mandalor je ale spustošené planta plná zla a výparov a Mando to pocíti na svojej koži. Našťastie Grogu za pomoci sily nájde Bo-Katan a tá je odhodlaná aby svojmu krajanovi pomohla aj za cenu položenia vlastného života. Prevedenie: Po predchádzajúcej časti je toto veľmi pekné divadlo, také aké sa na Star Wars sluší a patrí. Kopa nových miest, kopa nových oblúd a krásne súbojové sekvencie. Tu som si ozaj prišiel na svoje. 92% ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sakra, tak takhle měla vypadat ta předchozí epizoda. Výborně natočená věc, která má krásný vizuál, dojde i na skvělou atmosféru, kdy v jednu chvíli si tento díl říkal o to, aby se z toho stal horor. Fakt super pasáž s tou věcí, která nepřátelům odebírá krev. Bo-Katan je výborná a jsem hrozně rád, že dostane zde větší prostor než u předchozí řady. Grogu zde byl pro mě osobně tou nejlepší věcí. Hrozně moc si to s ním užívám. Celkově epizodě nejde nic vytknout. Byla to paráda. P.S. Chci hororový Star Wars!!! ()

Reklama

DragonnCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když 1. díl 3. série se zdál jako silný nadprůměr, který po Book of Boba Fett stanovoval nově kde se postavy nachází a jaké jsou jejich cíle doprovázeno skvělou akcí a bude se řadit mezi ty slabší ep seriálu, tak 2. epizoda dopadla opravdu výborně a je esencí celého seriálu. Vynikající napětí a dobrodružství, s prozkoumávající atmosférou. To sekvence kdy, Mando posílá za Bo-Katan na pomoc je skvěla sehraná a natočená. Bo-Katan působí strašně úžasně v této epizodě. Ta dynamika mezi Mandem a ní by se dala naprosto krájet. Všímám si, že i animace pokročili oproti prvním dvoum sériím. No a já této epizodě sázím silných 9/10! Hype na další epizody, a prozkoumávání Mandaloru doporvázeno legendami Star Wars. Tuto show čeká stále slibná budoucnost! ()

Darneth 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhý díl a já stále nemůžu uvěřit, na co koukám. Dvě série vybudovaly fungující skvělý svět, Boba jej perfektně doplnil a já jsem si naivně myslela, že to vše bude pokračovat tam, kde Boba skončil. Místo toho se hlavní hrdina chová jako totální idiot, Grogu už taky ztrácí vtip a Bo-Katan dřepí celou dobu v depkách na trůně, aby pak Dina pořád jen zachraňovala. Zbytek je to jen ahoj, co chceš, díky, čau. Z vizuálu už se na zádel teda fakt neposadím a tak trochu se obávám, že tahle série bude stát totálně za prdlačku. Holt někdy to přijít muselo. ()

Slayaphine 

všechny recenze uživatele

Kapitola 18: Expozícia... slabé neľudské dialógy, každá postava iba vysvetľuje čo sa deje, čo sa stalo a čo sa bude diať Groguovi, čo vzhľadom k tomu že nehovorí je dosť nudné. Vizuálna stránka absolútne priemerná, zo zničenej planéty vidíme iba tmavú šmuhu. Choreografia je tiež slabá, zle čitateľná a repetetívna. Hudobný doprovod buď neexistuje alebo je tak priemerný že si ho ani nevšimnete. Seriál stále pokračuje v cameo baráži ktorá už nevyznieva ako úbohá návnada ale skôr ako súčasť príbehu. Dodnes nechápem atraktivitu tohto seriálu s výnimkou pozerania to pre maminku Katee Sackhoff a ocka Pedrita. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (6)

  • Jednotlivé ukazatele palubního počítače upraveného N-1 starfighteru jsou stále v jazyce Naboo. Můžeme zde vidět ALT (altitude - tedy nadmořská výška), PSI (jednotka tlaku) a M Flight. (Veskoslav)
  • V dobách rozkvětu vládci Mandaloru vládli systému, který čítal více jak 1 000 nezávislých světů. Proto se v období Klonových válek snažila jak Republika, tak Konfederace o přetažení sil těchto systémů na svou stranu. (Veskoslav)
  • V dílně Peli Motto (Amy Sedaris) můžeme najít tyto droidy: DUM-series pit droid, GNK power droid, WED-15-77 přezdívaný Treadwell a série BD. (Veskoslav)

Reklama

Reklama