Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco její ex Henry (Philip Boyd) k ní stále chová city, svobodná matka Stephanie (Sarah Lind) se zamilovala do Jamesona (Robb Derringer), vdovce s dospívajícím synem. Na jeho romantický návrh odpoví ano, ale záhy přichází děsivý telefonát, ve kterém jí někdo vyhrožuje únosem dcery Caitlin. Stephanie se přesto za Jamesona vdá a jedou spolu na líbánky. Když se však vrátí, zjišťuje, že její dcera byla unesena a začne po ní zoufale pátrat. Vezme věci do svých rukou, ale to, co se dozví, nedává smysl. Únosce je ve skutečnosti na její straně a snaží se ji varovat před ještě větším nebezpečím. Kdo je tedy skutečnou hrozbou? (TV JOJ)

(více)

Recenze (4)

Martyjoker 

všechny recenze uživatele

Kdyby námět dostal do ruky lepší scenárista, mohl to být i solidní film. Takto už jen podle stručného popisu filmu zde na ČSFD člověk ví naprosto přesně, jak to dopadne, včetně poslední scény, která kdyby tam nebyla, možná bych dal i dvě hvězdy.... Nedoporučuji sledovat, stačí si přečíst, o čem to je, a víte všechno. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Slobodná matka s mladým dievčaťom sa vydáva za slobodného otca so synom a všetci od začiatku tušia, kto bude bububu záporák. A inak v USA je vraj úplne normálne, že si na týždeň niekoho unesiete, polícia to vyšetruje, potom "únos" zrušíte, všetko vrátite na začiatok a polícia to ďalej už nerieši, všetko ok. Veď aj kávu treba vypiť. ()

Reklama

tetka betka 

všechny recenze uživatele

Dávam 1 hviezdu za to, že všetci herci mi boli moc sympatickí :-) a bolo mi ich úprimne ľúto, že musia hrať v takom filme. Hlavne Sarah Lind. Tá naivita postavy, ktorú stvárňovala, bola až neuveriteľná. Tých nepochopiteľných absurdností tam bolo oveľa viac, ale to by som musela spoilovať a to nechcem. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Není to vůbec žádná katastrofa - koukatelné... Příběh je vlastně na televizní béčko celkem originální a herci sympatičtí. Jenom ten konec, ten se nepovedl vůbec...50% ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Keď únosca prvýkrát zavolá Stephanie (Sarah Lind), povie, že Caitlin (Dylan Raine Woods) má 11 rokov, ale na plagátoch o jej zmiznutí je uvedené, že má 10 rokov. (Arsenal83)

Reklama

Reklama