foto

Eric Scott Woods

  • nar. 8.1.1967 (54 let)
    Palo Alto, California, USA

Biografie

Eric Scott Woods je americký herec a filmový producent, narozený 8. ledna 1976 v Palo Alto, Kalifornii. Získal titul v ekonomii a financích na University of California Berkeley.
Jeho herecká kariéra se rozjela rolí Johnathana, studenta prvního ročníku vysoké školy v televizním serálu FRESHMAN DORM. Pomalu stoupal ke slávě hraním převážně právě v televizních show. Mezi jeho další úspěchy patří role Jeremyho Burnse ve známých ČARODĚJKÁCH. Zahrál si tady zlého čaroděje přítele Piper Halliwell. Zajímavostí je, že Ericovi je nepříjemné používat vulgární výrazy, proto musel tým pracující na ČARODĚJKÁCH předabovat Erica, když se jeho postava rouhala.
K jeho dalším úspěchům patří hraní Creciliuse Pryma ve filmu THE NEXT RACE: THE REMOTE VIEWINGS a role kapitána Jacka ve filmu BURIAL AT SEA. V roce 2012 si zahrál Spensera v akčním filmu THE PHILLY KID.

Alex "alecki" Ratimec

Herecká filmografie

Filmy

2019 Killer Reputation (TV film)
2017 Deadly Devotion
Květiny od vraha
2016 Hlavní podezřelá
Nebezpečná seznamka
Utajená pravda
2015 Iluze šílenství
Ohnivé tornádo (TV film)
2014 Charlie Is My Darlin'
Svatební dohoda
Uhranutá mysl
Žraločí invaze
2013 Obhajoba Santy
Sink Hole (TV film)
V náruči moci
2011 Immortal Island
Píseční žraloci (TV film)
2010 Dark Metropolis
Jonah Hex
2009 The Next Race: The Remote Viewings
2004 Ghost Game
1999 Millennium Man (TV film)
1997 Společný zájem

TV seriály

1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Zkouška (S02E01)
1998 V.I.P. (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Všechno zlé pro něco dobré (S01E01)
Ally McBealová (TV seriál)
Co kdyby... (S02E08)
1997 Fired Up (TV seriál)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)
Chyba pilota (S01E05)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 Freshman Dorm (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1989 Quantum Leap (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky