Reklama

Reklama

Naštvaná služka dá jejich synkovi záhadnou starodávnou panenku a pak se jim doma začnou dít děsivé nadpřirozené věci. Ottovi se prostě mají na co těšit! (Netflix)

Recenze (10)

helraiser 

všechny recenze uživatele

OÚ tak tohle bylo docela utrpení a když si uvědomím, že tenhle film odstartoval celou řadu pokračování, tak nevěřícně jen koukám. Kvalita mizerná, takže ty pokračování opravdu nechápu. Příšerná napodobenina Puppet Master, ale ani z tisíciny se mu nepřiblížila. Tohle je ztráta času. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Mladá rodina sa rozhodne prepustiť slúžku, ktorá už je staršia a prácu už viac nezvláda. Pri rozlúčke dá slúžka ich synovi hračku s menom Robert. Táto hračka je však prekliata a pre rodinu sa začína peklo. - Opäť ďalšia nezáživná práca Andrewa Jonesa. V tomto prípade sa dá pochváliť vzhlad tej odpornej panenky, ale inak sa toho príliš pozitívneho nenájde. Herecké obsadenie tu je rovnaké ako u ostatných hororov, ktoré režíroval, takže opäť nestojí za nič a práca s technikou je slabá ako vždy. Vôbec nerozumiem tomu, ako sa môžu chystať ďalšie dva sequely k tomuto nevydarenému hororu. Ja mám totiž pocit, že Andrew Jones je v Británii tým, čím sú Poloniovci v Amerike. + herec z Eden Lodge ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Já jsem takovej idiot, to není možný. Zase jsem se nechal zlákat obalem a hlavně tím že horory s panenkama je moje slabina, bohužel jsem se nepodíval na jméno režiséra, Jones je hodně špatný režisér, vím že pro něj asi není jednoduchý natočit film s malým rozpočtem ale on by to neuměl asi ani s velkým. Tohle je průser. Robert se objevuje málokdy a když se objevý tak jen jeho ruka. Nepůsobil ani moc strašidelně. Na téhle srašce není nic k ocenění, a konec je prostě sračka. Ruce pryč! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Robert the Doll“ je filmem trendovým, který se snaží vydělat – anebo se prostě jenom svézt – na tom, že jsou panenky celkem v oblibě. Nebyly ale peníze na lepší film. Když už něco takového natočit, tak to vměstnat do deseti minut a ne do hodiny a půl kecání, které je tak ohrané, až máte pocit, že se vám zasekla páska, nebo disk tedy. Britové se v tomhle případě opravdu nesnažili. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Inak takú bábku, Roberta, ktorému sa pripusuje všetko zlo na okolí máme aj na Slovensku...inak otrasné dialógy a čo sa týka tohto žánru jeden z najslabších kúskov. Tak ale séria je sériaa aj tú o Robertovi plánujem dať celú. Dúfamže ma čaká už iba posledný kúsok. ()

Rihan 

všechny recenze uživatele

Názorný příklad toho, jak se v současné době dá úplně pokazit film, který o sobě prohlašuje, že je horor. ()

wick odpad!

všechny recenze uživatele

Další oživlá panenka.. a další nudná záležitost, tentokrát amatérsky natočená, neskutečně špatná režie a otřesné herecké výkony... ()

Reklama

Reklama