Reklama

Reklama

Ledová sezóna: Medvědi jsou zpět

  • USA Norm of the North: Keys to the Kingdom (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Lední medvědi vynikají silou a obratností a žijí samotářským životem. Hrozivou bílou šelmou se medvěd Norm stal asi jen omylem. Má totiž rád společnost, legraci a kámoše, zatímco v tom, jak být dravým, děsivým a nebezpečným vládcem promrzlých planin docela pokulhává. Je to dobrák od kosti, ale ať chce nebo nechce, Norm prostě je lední medvěd, žije na severním pólu a musí se stát vůdcem. Aby získal aspoň trochu potřebného respektu, tak se se svým medvědím synem a osvědčenou skupinou potrhlých nezničitelných lumíků vydává do města, které nikdy nespí. Do New Yorku. Tady si podle plánu užije chvíle slávy a obdrží slavnostní klíč k městu. Ale kam šlápne, tam rostou průšvihy a zmatky. Nechtěně se zaplete do bankovní loupeže, vyvolá obrovskou policejní honičku a nakonec jsou všichni rádi, že město, kam přijel, po jeho odjezdu ještě stojí. Ten hlavní úkol krále severu čeká Norma až zpátky doma. Chamtivá korporace začala těžit led jeho domova a Norm se odhodlá k bláznivému kroku. O osudu jejich cenného ledu, na kterém všichni žijí, rozhodne jedno velkolepé hokejové utkání. Sob do brány, lumíci do obrany, tuleňové na křídla a medvěd do útoku. Zvířata severu dávají dohromady báječné hokejové družstvo a začínají trénovat na zápas s dosud neporaženými šampiony. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

Krnac

Krnac (hodnocení, recenze)

Zaujímavé je že film pohorel napriek tomu že scenár písal aj Alec Sokolow ktorý spolupracoval na filmoch ako bolo Toy Story a Garfield.

To by som rád vedel ako to teda v štúdiu vyzeralo keď to ani on nezachránil.

Uživatel Krnac smazal svůj příspěvek.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Ondr4H

Ondr4H (hodnocení, recenze)

Nedělal to stejný tým jako dělá na Bubeníkovi a princezně?

na příspěvěk reagoval Krnac

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Uživatel smazal svůj příspěvek.

silentname

silentname (hodnocení, recenze)

Nevka

A úprimne si myslím, že to bude mať presne tie isté problémy ako mal prvý film. Chápem to pri niečom ako bol "Howard Lovecraft", lebo to vyzerá, že si našiel režisér svoj projekt, ktorému sa chce venovať napriek všetkým problémom. Ale k jeho kreditu to do kín nešlo.

silentname

silentname (hodnocení, recenze)

Toto fakt dostalo sequel? TOTO??? Kam ten svet speje, keď sa do kina opäť dostávajú ľadové medvede animované týmto štýlom. Ugh.

na příspěvěk reagoval Nevka

Reklama

Reklama