foto

Lee Tockar

  • nar. 11.2.1969 (50 let)
    Kelowna, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Norm of the North: King Sized Adventure
2018 Ledová sezóna: Medvědi jsou zpět
2016 Ratchet a Clank: Strážci galaxie
2015 Lovecká sezóna: Strašpytel
Slugterra: Eastern Caverns
2014 My Little Pony: Equestria Girls II
Slugterra: Démon z neznáma (TV film)
Slugterra: Návrat elementů
Star Wars: Nové příběhy z Yodovy kroniky - Honba za holokrony (TV film)
2013 Star Wars: Nové příběhy z Yodovy kroniky - Hrozba Sithů
2008 Barbie: Motýlí víla
2007 Barbie Fairytopia a kouzlo duhy
Latchkey's Lament
2006 Barbie mořská víla
2005 Barbie - Fairytopia
2004 Barbie Princezna a švadlenka
Stellaluna
2001 Vánoční dobrodružství
1991 The Wizard of Oz

TV seriály

2018 Kong: King of the Apes (TV seriál)
Battle Royale (S02E10)
Rise of Evil (S02E09)
Lab Rat (S02E08)
další epizody (10)
2016 Kong: King of the Apes (TV seriál)
Missing (S01E13)
Robosquitos (S01E12)
Takeover (S01E11)
další epizody (13)
2015 Star Wars: Příběhy Droidů (TV seriál)
Supernoobs (TV seriál)
2014 Ohrožené druhy (TV seriál)
2013 PAC-MAN a strašidelná dobrodružství (TV seriál)
Šprti a příšery (TV seriál)
2012 Pirate Express (TV seriál)
Slugterra (TV seriál)
2009 League of Super Evil, The (TV seriál)
T-Rex Express (TV seriál)
2008 Mušličky (TV seriál)
2007 Edgar & Ellen (TV seriál)
2006 Death Note - Zápisník smrti (TV seriál)
Cuiseki (E04)
Taikecu (E02)
Šinsei (E01)
2005 Johnny Test (TV seriál)
2002 Věřte nevěřte (TV seriál)
Pokoj / Malý umělec / Meteorolog / Komik / Pokoj 245 (S04E06)
1995 Darkstalkers (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace