Reklama

Reklama

Recenze (7)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Unesú im syna a tak sa rozhodnú zajať rodinku úžasných a držať ich ako rukojemníkov, aby získali peniaze na výkupné, no tí samozrejme nie sú úplne normálni. Najprv som si myslel, že pôjde o upírinu, no aj tak som sa prerátal, pretože sa z toho vykľula totálne komická blbosť. Našťastie neškodná. Akcia a krv tam je, menej podarené je to už s maskami, ale keď tam už tvorcovia chceli dať takéto niečo, tak už s tým veľa neurobíme. Postavy ma neotravovali, takže celkovo sledovateľné. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Není to zrovna dinner conversation. A není to nic co bychom už někde neviděli. Snímek se vetře divákům do hlavy asi jen tmou od patnácté minuty. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Další z řady filmů o loupení ve špatném baráku. Partičce zlodějů tentokrát není soupeřem válečný veterán či sériový vrah, ale povedená rodinka, -SPOILER- která dává odpověď na leckterou konspirační teorii napříč věky. Upřímně řečeno působí to trochu komicky a charakteristiku netradiční famílie bych si dokázal představit jinak. Ale dalo se to překousnout a nutno dodat, že se jedná zase o něco relativně nového. Horší to je s akcí, která byla nepřehledná a podepsal se na ní nedostatek financí a ani masky nebyly podle mého gusta a mám pocit, že už se objevily v některé ze starších sérií Star Treku. Za solidní se tak dá označit snad jen casting, ale herci tohle v žádném případě utáhnout nemohli. 30% ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

No po těch sračkách (dnes třeba Project Ithaka) a průměrných filmech (včera Karavan Smrti) je tohle výrazné zlepšení. Ženské unesou rusáci děcko a chtějí po ní 600 000 výkupné jelikož je nemá přepadnou prachatou rodinu, která, ale není normální. Slušně to odsýpá a je zde i dobré gore akorát mě teda někde uniklo kdy teda umřel ten jejich syn spoiler matce ustřelí hlavu dceři jí useknou a otce podříznou, ale to děcko přežilo? Jena hvězda navíc plus za to, že je debut a viděl jsem daleko horší. ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Začalo to jako nadějny racionální home invasion. Bál jsem se trochu, co přijde. A bác ho. V polovině změna a najednou je tady boj s teleportujícíma se upíříma jěštěrkama, které jsou nadržené a umí karate. To mě poser. Blejt. ()

Reklama

Reklama