Reklama

Reklama

Recenze (7)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Další z řady filmů o loupení ve špatném baráku. Partičce zlodějů tentokrát není soupeřem válečný veterán či sériový vrah, ale povedená rodinka, -SPOILER- která dává odpověď na leckterou konspirační teorii napříč věky. Upřímně řečeno působí to trochu komicky a charakteristiku netradiční famílie bych si dokázal představit jinak. Ale dalo se to překousnout a nutno dodat, že se jedná zase o něco relativně nového. Horší to je s akcí, která byla nepřehledná a podepsal se na ní nedostatek financí a ani masky nebyly podle mého gusta a mám pocit, že už se objevily v některé ze starších sérií Star Treku. Za solidní se tak dá označit snad jen casting, ale herci tohle v žádném případě utáhnout nemohli. 30% ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Unesú im syna a tak sa rozhodnú zajať rodinku úžasných a držať ich ako rukojemníkov, aby získali peniaze na výkupné, no tí samozrejme nie sú úplne normálni. Najprv som si myslel, že pôjde o upírinu, no aj tak som sa prerátal, pretože sa z toho vykľula totálne komická blbosť. Našťastie neškodná. Akcia a krv tam je, menej podarené je to už s maskami, ale keď tam už tvorcovia chceli dať takéto niečo, tak už s tým veľa neurobíme. Postavy ma neotravovali, takže celkovo sledovateľné. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Není to zrovna dinner conversation. A není to nic co bychom už někde neviděli. Snímek se vetře divákům do hlavy asi jen tmou od patnácté minuty. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

No po těch sračkách (dnes třeba Project Ithaka) a průměrných filmech (včera Karavan Smrti) je tohle výrazné zlepšení. Ženské unesou rusáci děcko a chtějí po ní 600 000 výkupné jelikož je nemá přepadnou prachatou rodinu, která, ale není normální. Slušně to odsýpá a je zde i dobré gore akorát mě teda někde uniklo kdy teda umřel ten jejich syn spoiler matce ustřelí hlavu dceři jí useknou a otce podříznou, ale to děcko přežilo? Jena hvězda navíc plus za to, že je debut a viděl jsem daleko horší. ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Začalo to jako nadějny racionální home invasion. Bál jsem se trochu, co přijde. A bác ho. V polovině změna a najednou je tady boj s teleportujícíma se upíříma jěštěrkama, které jsou nadržené a umí karate. To mě poser. Blejt. ()

Reklama

Reklama