Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Na Las Encinas nastupuje nový ředitel a čtyři noví studenti se složitě propletenými milostnými vztahy. Přibývají taky různé klepy a všem vrtá v hlavě další záhada. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (19)

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4. série: Bála jsem se, že obnovení a osvěžení hlavních postav této sérii uškodí, jako to uškodilo sérii třetí. Naštěstí tomu tak není a to je důležité, protože na nových postavách stojí úplně celý příběh a hýbou tam tím o 360 stupňů a prospěly celému ději. Nicméně milovat je nebudete. Čtvrtá série Elite je už ale fakt silný guilty pleasure, protože jsem se občas sama za sebe styděla na co to koukám, vzhledem k tomu, že je to už brutální snobárna plná nahoty, sexu, peněz, intrik, odporných vlastností a špatných rozhodnutí. Byla bych ale pro kdyby už zůstalo jen u toho teenage dramatu a upustilo se od těch rádoby temných částí, které už zkrátka přestávají pro celý ten koncept seriálu fungovat a začínají komerčnět, překážet a jsou taky dost nezajímavé. Vím, že pro tyhle krimi účely původně tento seriál vznikl, ale tahle linka šla pro mě v téhle sérii úplně do ústraní a stejně pro děj nepřidala nic zajímavého. Finále bylo totální meeh a vyšumělo do prázdna. Jinak je to ale pořád natočené tak, že hltáte každý díl, protože se na ty nádherný lidi, domy, módu a účesy prostě nádherně kouká. Tři a půl zaokrouhleně. ()

Chen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výrazná změna obsazení Elitě neublížila. A stejně tak jí neublížilo to, že se v případě čtvrté řady vydala trošku jiným směrem a místo kriminální zápletky (která ale také nechybí) se soustředila na vztahové peripetie. Je to trošku jiné, než na co jsme zvyklí, ale má to své kouzlo. I čtvrtá řada Elity je sexy, divoká, odvážná a výrazně líznutá telenovelou a to je to, co fungovalo už třikrát předtím a funguje znovu. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po urputném čekání konečně na Netflix dorazil jeden z jeho populárních kousků, které jsem já v době jejich objevení dal téměř na jeden zátah. První tři řady byly obrovská pecka z prostředí problémových teenagerů, jejichž nekompromisní peripetie dokáží zabavit i diváka, co by si jinak středoškolskou "telenovelu" už vůbec nepustil. Čtvrtá řada otevírá takovou pomyslnou druhou část celého seriálu, už jen proto, že nám z původní sestavy zbyla jen hrstka oblíbenců. Nově příchozí postavy jsou sice extrémně otravné a pochybuju, že s nimi budu sympatizovat v očekávané páté sezóně (kterou by to klidně mohlo skončit), naštěstí se ale zasloužily o úctyhodnou tajemnou dějovou linku, s jejímž rozuzlením jsem v porovnání se zdejšími čísly dost spokojený. [viděno na Netflixu] ()

Mouchal 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O něco málo přeci jen nejslabší návštěva do této "povedené" školy místní Elity. S několika důležitými a oblíbenými postavami jsme se bohužel museli rozloučit a i přesto, že čtveřice nových je velmi zdatně zastoupila, citelně chyběli. Jak už je v tomto seriálu zvykem, i zde jsou přítomny časové čachry machry s náznaky konečného rozuzlení celého příběhu. Nicméně celý finální akt není zde to hlavní. Tím hlavním jsou vztahy, vztahy a vztahy. Vztahy jsou proměnlivější než ministři zdravotnictví, sex je zde na denním pořádku (více lidí, stejná pohlaví - je tu vše, každý si vybere), stejně tak nevěra a vlastně vše, co člověk může očekávat od rozmazlené smetánky mladistvých. Bohužel málokdo je ve svém chování ztotožnitelný a sympatický (v tomhle směru je snad jednookým králem samotná Rebe). I tak se u této party stále bavím a určitě dám šanci další návštěvě Las Encinas. 75% ()

AdelleR 

všechny recenze uživatele

A tohle mělo být co. Co to mělo být? Elita? No to rozhodně ne. Že se tu s vraždami zachází všelijak, to mi bylo jasné od začátku seriálu, a snad ani žádné jiné morální poselství se to nesnaží předat. Ale tahle série pohřbila už dočista všechno. Tři série sledujeme vývoj vztahu Guzmána a Nadie, vývoj vztahu Omara a Andera, vývoj všech postav - aby přišla čtvrtá série, která se chová, jako by ty předchozí vůbec neexistovaly, a veškerý jejich děj jednoduše smazala. Tohle byla jedna hovadina za druhou, přerostlo to v telenovelu šílených kravin. Kdyby to aspoň k něčemu směřovalo, ale co jako byl ten konec? Elita měla aspoň vždy jasně daný rámec, máme tu (popřípadě něco jako) vraždu a postupně odhalujeme, o co mělo jít. Tady to absolutně nefungovalo. Jestli tvůrci doufají v ještě další pokračování, tak netuším, co si slibují. Další osmidílnou přehlídku jedné vyhrocené kraviny za druhou, co se střídá s nelogickými sexscénami, vidět nemusím. ()

Galerie (60)

Reklama

Reklama