foto

Lucas Vidal

  • nar. 1984
    Madrid, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2025 The Godmother
2020 Kde jsem doma
Xtremo
2019 Mio fratello rincorre i dinosauri
Paradise Hills
2018 Alegría, tristeza
Rodokmen krve
2016 Project Lazarus
2015 Nadie quiere la noche
Nepolapitelní
Palmeras en la nieve
Únos Freddy Heinekena
2014 Tell
Tichý experiment
2013 Labyrint mysli
Rychle a zběsile 6
2012 Havran
Invasor
S ledovým klidem
2011 Green Guys
Zatímco spíš
2010 A Relative Stranger
Vanishing on 7th Street
2009 Basket Bronx
Neuvěřitelná cesta kapitána Drake (TV film)
Thor: Kladivo bohů (TV film)
Vnitřní ostrov
2006 Cathedral Pines

TV seriály

2021 Elita (TV seriál)
Epizoda 8 (S04E08)
Epizoda 7 (S04E07)
Epizoda 6 (S04E06)
další epizody (8)
2020 Dime quién soy (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
další epizody (9)
Někdo musí zemřít (TV seriál)
Zmáčknout spoušť (E03)
Zamířit (E02)
Vypustit kořist (E01)
Žáci Midasovi (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
Elita (TV seriál)
Polo (S03E08)
Nadia a Omar (S03E07)
Rebeca (S03E06)
další epizody (8)
2019 Elita (TV seriál)
Doba pohřešování: 0 hodin (S02E08)
Doba pohřešování: 84 hodin (S02E07)
Doba pohřešování: 66 hodin (S02E06)
další epizody (8)
2018 Elita (TV seriál)
Asilah (S01E08)
Hromadný výbuch (S01E07)
Všechno bude v pořádku (S01E06)
další epizody (8)

Dokumentární

2019 Una vida, una cena (TV seriál)
2017 El silencio roto
2010 Make Believe
Senderos del alma