Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve španělštině označuje výraz „jeden binládin“ 500eurovou bankovku, protože ji nikdo nikdy neviděl stejně jako Bin Ládina. Příběh filmu nicméně spíše připomíná seriál La casa de papel z produkce Netflixu. Raquel je zoufalá, protože potřebuje získat do 24 hodin 35 000 eur a udělala by pro to cokoli. Doufá, že se jí podaří získat bankovní půjčku, ale věci se nakonec vyvinou zcela jinak, než čekala. (La Película)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (6)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Výborný španělský bank heist evokující La Casa de Papel. Příběh se zaměřuje na ženu, která příjde do banky vypůjčit si 35 000 eur, které akutně potřebuje do zítřejšího rána, ale když v tom vlítnou do banky dva ozbrojení lupiči, vše se rázně zkomplikuje. Zajímavý vývoj děje, ostré a zábavné zvraty, inteligentní dialogy, velmi poutavé vyjednávání a překvapivé finále. Další španělská jízda narvaná zvraty, která velmi baví a zaujme originálním rozplétáním děje. Velmi dobré. Příběh****, Akce** Humor**, Násilí**, Zábavnost****, Hudba***, Vizuál****, Atmosféra****, Napětí****. 8/10. ()

DJ Kritik 

všechny recenze uživatele

Dobrý nápad, ktorý stratil na zlom rozpracovaní príbehu a jednotlivých postáv. Škoda premrhaného nápadu, pretože to mohol byť skutočne dobrý film. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Nemal som od toho žiadne veľké očakávania, keďže pri týchto bankových filmoch je to často o tej istej schéme. Ale napokon musím uznať, že to bolo veľmi milé prekvapenie. Raquel prejavila obrovskú dávku taktiky a manipulácie, a tých dvoch amatérov si poriadne podmanila svojou vynaliezavosťou. Išla si jednoducho svoje. Aj keď vlastne nechápem, prečo jej zobrali dcéru, kvôli ktorej zabojovala o 70 binládinov za každú cenu... ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Španělsko nezklamalo a opět nám nabízí zamotaný a vychytralý film plný zajímavých nápadů. To, co zdánlivě vypadá jako bězné bankovní přepadení, se časem ukáže být víc než to a postupně se odkrývají karty jednotlivých rukojmí a jejich zamotaný příběh. Má to celkem nepředvídatelné prvky a zvraty, chytré dialogy i finální odkrytý nápad, na druhou stranu je to stále spíše béčko bez výraznějších herců či aspektů, pro které bych si film do budoucna pamatoval. Výsledkem je tedy obstojný průměr, který v jednotlivých kouscích dokáže překvapit, ale jako celku mi tam chybí kvalitnější lepidlo, které by části pospojovalo do lepšího finálního výtvoru. Neurazí, nenadchne. ()

Galerie (52)

Reklama

Reklama