Reklama

Reklama

The Clovehitch Killer

Trailer 1

Obsahy(1)

Rodina Burnsideovcov žije pokojným životom a je ukážkou idylickej rodiny s kresťanskými hodnotami. Snažia sa angažovať vo svojej komunite všetkými možnými spôsobmi, ale všetko sa zmení vo chvíli, keď Tyler (Charlie Plummer) nájde stopy, ktoré vedú k vrahovi prezývanému Clovehitch Killer, ktorý v meste pred desiatimi rokmi zavraždil viacero nevinných obetí. Keby pomohol nájsť vraha, stal by sa miestnym hrdinom. Jediný problém je v tom, že všetky stopy naznačujú, že vrahom by mohol byť jeho otec Don (Dylan McDermott). Tyler sa spojí s miestnou čudáčkou Kassi (Madisen Beaty) a spolu sa vydávajú na cestu za vypátraním vrahovej identity. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (42)

Mimomisu 

všechny recenze uživatele

Horor to neni (coz nevadi) a pri konci to docela tape, i kdyz si nejsem jisty, jak moc by to slo udelat jinak. Takhle si to aspon relativne udrrzuje tempo. Docela povedeny napad, ale ve vysledku nic prevratneho scenaristicky alespon. Obcas povedene zaberry a kamera obecne, za zkousku to stoji, jen od toho clovek nesmi cekat prilis. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

No nie že je tu hororových scén minimálne množstvo, hororové scény tu nie sú absolútne žiadne, a o horor sa nejedná ani len okrajovo. Synáčik začne podozrievať otecka, že je sériový vrah, a tak so svojou frajerkou polovicu stopáže len pátrajú a diskutujú. Už som sa nevedel dočkať, kedy sa konečne prejaví aj otecko, a napokon k niečomu konečne dôjsť muselo, ale aj tak to teda nebolo nič moc. Aspoň som rád, že to po tej náboženskej stránke nebolo utrpenie, lebo ďalšiu agitku plnú modlitieb by som už nerozdýchal. Samotný príbeh trochu pripomína fajnový Summer of 84, ale keď si to porovnám, tak mu tento film nesiaha ani len po členky. Je to sklamanie, lebo niečo tak nevýrazné som nečakal. Ešte že vybrali sympatických hercov, takže sa na to nepozerá úplne zle. Ako teenagerský kriminálny film celkom sledovateľné. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

V podstatě kopírka Summer of 84 jen místo děcek hledajících vraha zde máme 2 puberťáky. Bohužel o horor to ani nezavadilo drama a thriller to též moc není a mysteriózní to není vůbec (kdejaký díl Beze Stop případně Sběratelů Kostí je zajímavější než 110 minut tohohle). Celý film je jen o kecání ve stylu můj otec je asi vrah ne nemůže to být on byl to někdo jiný ne on to byl něco jsem našel atd. a zhruba 10 minut se zde něco stane (navíc se ani nedozvíme co to znamenalo teda to Lucky). Máme zde pouze 1 vraždu, která je sice povedená, ale oběť při ní piští jak prase při porážce což mě moc reálné nepřijde. 20 procent za konec jinak těch 63 procent co to má je těžký úlet nezaslouží si to ani 40, ale u csfd mě to nepřekvapuje tam je kdejaká sračka vyzdvihovaná do nebes. Nejlepší hodnocení CARNIFEX a Grizly007 ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „The Clovehitch Killer“ je docela dobře natočen v tom smyslu, že se zde střídají časové roviny, přeskakuje se zde, scény na sebe zajímavě, ale rozhodně ne špatně, navazují. Film je navíc i docela napínavý v odhalování toho, kdo je skutečně vrah, ale i v tom, jak to celé skončí. A že je konec zajímavý... to už si asi každý posoudí sám, mně to ale docela stačilo. Před sebou nemáte originální skvost, ale je to dobré. ()

Ben Nevis 

všechny recenze uživatele

Ten, kdo dával filmu žánr, chtěl asi přilákat co nejvíce diváků, protože horor ani mysteriózní to není, tj. nečekejte nic nadpřirozeného. Jediné monstrum ve filmu je homo sapiens, funkční psychopat. Vidím tady spoustu zklamaných komentů od lidí, kteří čekali víc než psychologickou sondu do pokryteckého maloměsta, kde se panbíčkářstvím vymýtají všechny odlišnosti od dekora, včetně nejoblíbenější počítačové činnosti mladých chlapců. Body dávám za zápletku a styl vyprávění, ubírám za roztahanost a hlavního hrdinu (Tyler), kde vybrali ne moc sympatického herce. Na druhou stranu jeho postava byla naivní a zakřiknutá záměrně, ovlivněna výchovou pedantského otce. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Dej vykazuje významné podobnosti so skutočnou zločinnou dráhou známeho sériového vraha Dennisa Radera, ktorý po takmer dve dekády (1974-1991) terorizoval USA pod prezývkou BTK (bind, torture, kill), pričom k jeho zatknutiu prišlo až v roku 2005. Rader bol váženým členom miestnej kresťanskej komunity, vedúcim skautského oddielu a žil zdanlivo normálnym rodinným životom. (IceQueen)
  • Slavný autor hororů Stephen King označil snímek za „výborný malý film, jenž je neskutečně napínavý a není pro slabé povahy“. (Homerking)

Reklama

Reklama