Reklama

Reklama

Joe Rogan: Divná doba

(pořad)
  • USA Joe Rogan: Strange Times
Stand-up / Komedie
USA, 2018, 63 min

Scénář:

Joe Rogan

Kamera:

Dylan Sanford

Účinkují:

Joe Rogan
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

Komik Joe Rogan si ve stand-up speciálu z Bostonu otevřeně utahuje ze současné kultury, profi zápasníků, koček, veganů, legislativy kolem trávy a spousty dalšího. (Netflix)

Recenze (9)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Podobně co po TRIGGERED... Joea mám rád primárně v jeho podcastu v cenných uvolněných konverzacích s tunou zajímavých lidí, než rvát na pódiu klasický stand up. Zkrátka, nepřijde mi to tak vtipný a nevidím ty správný vlohy. Ale pořád si rád poslechnu, z čeho to poskládá a baví mě některý jeho body a postupy myšlení. Tady byl přesný o významu slova gay, s dobou pohoršování se, sranda veganský kočky, ale třeba samo o sobě otravný téma ženy X muži bych radši klidně zkrátil až vypustil. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Nebyl asi nejlepší nápad toto zkoušet hned po Billu Burrovi, který je konzistentní král kontroverze. Rogan je sice sympatický, ale moc se nedá změnit to, že zde docela dost přehnaně ždímal jen pár vtipů několik minut, témata si vytahoval z klobouku dle random výtahu. ()

Fifer 

všechny recenze uživatele

Rogan má svůj jednoduchej styl, ale ten k němu tak nějak sedí. Je to trochu testosteronová jízda, ale Rogan si umí dělat srandu i ze sebe. V Americe jej dlouho považovali za svalnatého hlupáka z reality show (Rogan dělal bojové sporty a v reality show začínal). Myslím, že dnes už dávno dokázal, že hlupák rozhodně není. Témata: Sex, muži, ženy, veganství atd. ()

Mangoo 

všechny recenze uživatele

Extremne zajimavy a komedialni podcast ale stand-up nevim. Prdel to rozhodne byla ale uz si to nepustim podruhe tak jak to s jinyma stand-up komikama delam dost casto. Nevertheless, thumbs up. ()

KuceraJohny 

všechny recenze uživatele

Tenhle stand up byl v mém pořadí druhý hodinový výstup co jsem kdy viděl a i přesto, že mám rád Joe Rogenovi podcasty tak tady mě zas tak neoslnil. Oproti Kevinu Hartovi, například, mi zde chyběl humor. Jakože né že by to nebylo vtipný, ale určitě ne tak jak by správný Stand up měl být. Myslím si, že na americké publikum tohle jistě platí, ale pro člověka, jenž je z evropy nebo jiného kontinentu je tenhle styl humoru trochu moc uřvaný a přihlouplý. Ale rozhodně žádná katastrofa, avšak určitě znovu si to nepustím abych se pobavil. Rogenovi, ale šanci ještě dám. ()

ToRtiK 

všechny recenze uživatele

Joa mám hodne rád ale asi tak ako pri poslednom vystúpení od Dylana Morana sa mi zdá, že aj Joe začína trošku strácať paru. Pár momentov smiechu, pár momentov typu "heh" a dosť. Škoda :( tešil som sa na tento špeciál ale jeho staršie špeciály sú lepšie ()

Reklama

Reklama