Reklama

Reklama

Český mejdan s Impulsem 2018

(koncert)
všechny plakáty

VOD (1)

Obsahy(1)

Užijte si poslední okamžiky roku ve společnosti hvězd domácí pop music. Přijměte pozvání na nefalšovaný silvestrovský mejdan. Navíc v největší areně v naší zemi. Těší se na vás Mirai, Xindl X, Jelen, V. Neckář, M. David, P. Nagy, M. Hrůza nebo R. Müller. Pořadem provedou Petr Vondráček a Vlasta Korec. (TV Prima)

Recenze (3)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Během včerejšího Silvestra jsem měl televizi jen jako kulisu v pozadí, ale když už jsem věnoval programu svou pozornost, musel jsem neustále přepínat mezi tímto a tím barrandovským patosem rádoby silvestrovské zábavy. Nicméně v tomto případě se tu alespoň sešly zajímavé tváře, zaznělo několik písní, které mám rád a jako celek to nevypadalo úplně strojeně a otřesně… ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Přehlídka trapnosti. 1) Nemohoucí 75letý Václav Neckář vzbuzuje spíš lítost podobně jako Pavel Bobek blahé paměti v posledních letech svého života, ztrhaný 57letý Richard Müller, nezajímavý 26letý (snad) Miraj Navrátil, neskutečný 58letý Michal David...to je mi přehlídka. Převažují 20 - 30 let staré songy. 2) Snad jen skupina Jelen, 39letý Ondřej Ládek (Xindl X) a 59letý Peter Nagy (drží si svou úroveň) stojí za zmínku. ()

Reklama

Reklama