Reklama

Reklama

Rozhovory s vrahem: Výpověď Teda Bundyho

(seriál)
  • USA Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes
Trailer
USA, 2019, 3 h 55 min (Minutáž: 51–74 min)

Tvůrci:

Joe Berlinger

Režie:

Joe Berlinger

Kamera:

Adam Stone

Hrají:

Ted Bundy (a.z.), Kenneth Bianchi (a.z.)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Aktuální rozhovory, archivní záběry a audio nahrávky pořízené v celách smrti tvoří šokující portrét nechvalně známého sériového vraha Teda Bundyho. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (80)

kobejn 

všechny recenze uživatele

Bundy byl debil, typ člověka, kerej je mi absolutně cizí, zoufale obyčejnej, konformní, nudnej týpek, s kerym bych si neměl co říct, zajímavý na něm byly jen ty vraždy. Na druhý straně, si nezasloužil ten cirkus, tu publicitu, jenže to by nebyli amíci, aby z toho neudělali pořádnou šou, ve výsledku byly bundyho vraždy stejně zavrženíhodný jako jeho trest, soud a celej ten cirkus. Bundyho měli odstřelit jak psa, bez soudu, bez tý šou, pak by to bylo ok, ale takhle by to nebylo tak efektní a lidi potřebujou především zábavu. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

další povedená minisérie,tentokrát o jednom z nejprovařenějších sériových vrahů.Bundy byl rozhodně zajímavá postava a ani se nedivím,že dokázal na lidi působit tak jak působil.Mnohem zajímavější je pak v rámci téhle série sledovat jak moc se za posledních 30-40 let změnila práce policie a celkově možnosti vyšetřování a až takhle zpětně dokáže člověk docenit,že se jim podařilo vůbec někoho takového chytit (jakkoli si za to Bundy ve svém pocitu nadřazenosti mohl sám)...80% ()

Reklama

JADIM 

všechny recenze uživatele

Prvá epizóda ma očarila nie len informačnou hodnotou, ale aj zaujímavou atmosférou okolo rozhovoru s vrahom. V ďalších troch bolo smutné to, že sa vo veľa veciach podobali 1. dielu, rôzne veci sa opakovali alebo boli podobné. Nepotreboval som znova počuť to isté, iba s tým rozdielom, že sa jednalo o iné vraždu. Ale ako takú atmosféru a ako takú informačnú hodnotu si to držalo po celý čas. 7/10 ()

zsn 

všechny recenze uživatele

Naprostá pecka. Konečně detailně propracovaná kauza Bundyho. Mám ho projetýho z nespočtu dokumentů nebo podcastů, ale všude chyběl nějaký obsah z tohoto podání. Tohle je hotové "investigativní video". Vsuvky v podobě komunikace s novináři nemají chybu, byl to opravdu neodolatelný manipulátor. Bez těchto videí, kde vidíme, jak promlouvá směrem k veřejnosti, by si člověk neuměl na jeho osobu udělat obrázek. Takto není divu, že holky sedly na lep. Pohledný, čistý, sečtělý, s klidem vystupující student, obratně reagující, logicky odůvodňující. A takoví jsou nejhorší násilníci. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Jsem ráda, že se Netflix dal do takovýchto minisérií :) Stojí to za to, i když já o Bundym viděla už mnoho dokumentů - tento je přeci jen něčím jiný. Je to tak zvláštní slyšet ho na těch nahrávkách, vidět ho na těch nahrávkách a zjistit, že někdo chce v životě takovou pozornost, že si za tím jde doslova přes mrtvoly. ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama