Reklama

Reklama

Love, Death & Robots - 1. svazek (2019) (série)


Za souhvězdím orla (S01E07)

(epizoda)
  • USA Beyond the Aquila Rift

VOD (1)

Obsahy(1)

Posádka roky cestovala několik světelných let neznámým kurzem. Teď se snaží přijít na to, jak daleko se dostali. (Netflix)

Recenze (70)

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No do prdele, už jsem myslela, že to, na co čekám poslední 3 díly nikdy nepřijde a je to tu. Zatím bezesporu nejlepší díl společně s prvním. Příběh skvělej, animace na orgáč a ta atmosféra.. Navíc tam byly kozy, sex a skvělá hudba. Doufám, že bude víc takovejch temnejch dílů se skvělým plot twistem. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Technologie pokročily neuvěřitelně dopředu. Nejste schoni poznat, jestli jde o klasické CGI, nebo naopak převod živých herců do animace...možná je to kombinace obojího. Ale výsledek je takový, že jediné čím jsou dnes tvůrci limitovaní, je jejich fantazie a pak nejspíš čas, finance... . Největší omezení tak zůstává u nás diváků, jejichž mozky nepřipustí uvěřit, že sledují skutečnost. Minimálně v tomto případě, je to asi dobře. ()

Reklama

Rocky88 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zdejší animace mi připomněla nejznámější díl Animatrixu, kde člověk v některých scénách prostě není schopen rozezna, zda se jedná o skutečnost či animaci. Zdejší zvrat je poněkud předvídatelný (kdo má nakoukáno, ví, co z takovehlého probuzení většinou bývá), každopádně pointa má koule (pro hlavního hrdinu je to happy-end). Sci-fi, jehož převedení do filmu by mělo úspěch. ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přemýšlím, zda jsem někdy viděl něco animovaného vypadat tak úchvatně a realisticky... Dokonce i ta ženská vypadá tak, jak normální ženská a ne nějaká diva. I příběh je od začátku zajímavý. Opravdu špičková kvalita animace, kterou prostě ohodnotím nejvýše, jak jde (naštěstí není děj také nikterak strašný) a nelituji toho. Tohle se prostě povedlo. ()

Renfield 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Animace bere dech! Přemýšlím, co všechno, nebo přesněji kdo všechno vlastně je "skutečný"? Zde "zbožňovaná a zároveň nenáviděná" sexuální scéna tam prostě je a svým způsobem má i nějaké to opodstatnění... minimálně to, o které jí zřejmě šlo. Výborná je hudba, ale především právě ten příběh a jeho depresivní temná pointa! Škoda, že tento kraťas není pilotem seriálu. 80% ()

Galerie (2)

Zajímavosti (3)

  • Postavy Thoma a Grety jsou vytvořeny podle jejich motion capture herců Henryho Douthwaita a Madeleine Knight. (LUKICKK)
  • V epizodě zazní píseň „Living in the Shadows“ od Matthewa Perrymana Jonese. (Duoscop)

Reklama

Reklama