Reklama

Reklama

F1: Touha po vítězství - Série 3 (2021) (série)


Do poslední chvíle (S03E10)

(epizoda)
  • Velká Británie Down to the Wire
Dokumentární / Sportovní
Velká Británie, 2021, 39 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Racing Point vyzve McLaren a Renault v závěrečném dějství sezóny v Abú Zabí. Hamilton popisuje, jaké to v F1 je pro černochy. (Netflix)

Recenze (6)

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vypraveni je to strhujici. Nejvetsi thriller probiha mimo zavodni drahu. Koronavirus je zde na okraji a prevazuje touha po vitezstvi.Tento sport je zda se velmi nelitostny. Spolumajitel zavodni staje Mercedes zminuje unavu z cestovani a dodava "Musim se rozhodnout, jestli chci zustat na tanecnim parketu, nebo prejit na balkon". ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je smutné, keď niečo, čo milujete, je zašpinené témami, ktoré nie sú akýmkoľvek spôsobom súčasťou podstaty športu. Politická korektnosť pácha jednoznačne viac škôd, než dobra, a polarizuje spoločnosť do extrémnych ľavých a pravých strán. Hnutia, ktoré aktuálny majster sveta f1 prináša a propaguje cez kanály športu sú vo svojej podstate práve zdrojom extrémistického uvažovania o tom, ako sa inak naozaj vážne témata majú riešiť. Som presvedčený o tom, že veľa ľudí zažíva behom svoho života rôzne ujmy, či už psychického alebo fizyckého rázu, kde môže byť podnetom pôvod, národnosť či viera. Mám s tým tiež bohaté skúsenosti, a verím, že riešením nikdy nebolo vytvorenie hnutia s rasistickým názvom, ktoré bude propagované takým agresívnim spôsobom, že vyvolá len ďaľšie nepokoje a polarizáciu. Verím, a viem podľa vlastnej skúsenosti, že riešením na otázky nárosdnosté, rasové, či viery sú jedine VZDELANIE a CHCIEŤ POCHOPIŤ. ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdyby tato epizoda nevznikla a 3. série by měla jen 9 dílů, vůbec bych se nezlobil. Prakticky se zde nic zajímavého neděje, poslední závod nic záživného nepřinesl, a tak se zde jen plká o budoucnosti, která bude stejně úplně jiná, než si všichni myslí. Závěrečná slova nejlepšího jezdce v současné F1, Lewise Hamiltona, byla zajímavá, ale spíš bych o něm udělal celistvou epizodu ve 4. sérii, kde jeho osoba bude nejednou dominantní postavou (viz. události roku 2021). ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Boj o stred poľa je zatienený Hamiltonovým nárekom. Aké ťažké to má černoch v dnešnej dobe. Prevedenie: To by asi ani nemohol byť Netflix aby tam nepchal keci o utláčaní černochov a LGBT komunity. Je mi z toho na vracanie. Hlavne ak o tom hovorí človek čo má za závod šesť cifernú sumu pripísanú na účet. Táto časť do fenoménu F1 vôbec nepatrí. 10% ()

Reklama

Reklama