Reklama

Reklama

F1: Touha po vítězství

(seriál)
  • Česko Formule 1: Touha po vítězství (více)
Trailer

VOD (1)

Série(6) / Epizody(60)

Pohled na jednu sezónu nelítostných závodů Formule 1, kde řidiči, manažeři i majitelé týmů jedou na plný plyn, na dráze i mimo ni. (Netflix)

Videa (4)

Trailer

Recenze (127)

Kwaichi 

všechny recenze uživatele

Konečne som si vychutnal po dlhých rokoch zas naplno napätie počas priebehu celej sezóny F1. Na prvých priečkach nieje takmer žiadna zábava. Ale dokument sa zameriava prevažne na stred poľa, kde neustále prebiehajú mikrosúboje medzi jednotlivými jazdcami a ich teamami. Týchto jazdcov som si obľubil a prežival som s nimi naplno každé ich výťazstvo alebo prehru. Aj keď v ich prídape výhra len málokedy znamená pódiové umiestnenie. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pre diváka, ktorý nesleduje F1 pravidelne, môže byť tento dokument len priemernou záležitosťou. Pre skalných fanušíkov je Drive to Survive naopak lahôdkou, ktorá dokazuje, že formula má hĺbku, emócie a hlavne, že tie najpútavejšie príbehy sa v nej odohrávajú nie len v čele, ale i v strednom poli. Skvelá dramaturgická práca autorov, ktorý dokázali zaintersovať skoro každý tím a každého jazdca zo stredného pola, a vyzdvihli súvislosti strategické, politické a závodné tak, aby poskytli čo najstrhujúcejší príbeh. Obrazovo 4K radosť pre oči, strihovo novoškolský počin. Viac napumpovaný pre novú sezónu človek ani nemôže byť :) ()

Reklama

Satan 

všechny recenze uživatele

Po nadšených ohlasech všude kolem jsem se donutil a nelituji jediné vteřiny! Aby vás chytl dokument o něčem, co už skoro 20 let nesledujete, to už chce opravdu talent...Je to poutavé, atraktivní a sexy. Geniálně nasnímané a sestříhané. Nechybí spousta minipříběhů a postav, konfliktů a zákulisních informací. Dokonalá reklama na F1, která si paradoxně podkopla nohy tím, že část diváků nebude sledovat každý týden ty dvouhodinové závody, ale radši si pak dá maraton 10 dílů uplynulé sezony. A já se k nim hrdě hlásím. P. S. o jeden poctivý kvalt záživnější než výborné, ale roztahané The Last Dance. ()

Wally 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Super dokumentární seriál! F1 jsem sledoval od malička...začal jsem Sennou, Prostem, Mansellem...postupně přešel k Schumacherovi, Hakinnenovi, Irvingovi, Hillovi...každý víkend strávil 2h sledováním Velké ceny. Postupem času jsem však znechucen politikařením, zvyhodňovaním bohatých stájí a úpadkem mého oblíbeného McLarenu sledování omezil jen na přečtení výsledků a následně ztratil přehled v týmech a jezdcích. Tímto seriálem se lehce vracím zpět. Trošku jsem čekal, že to půjde chronologicky závod po závodu, ale nakonec jsem si na tento způsob vyprávění zvykl a jsem s ním ok. První série byla super! Zahlédl jsem pár známých tváří jako Raikonnena, Hamilton nebo Vettela. V září kamer jsou spíše ty menší stáje, ale i tak je to velice zajímavé. Druhá řada pokračuje a udržuje kvalitu první a jako bonus přidává účast i největších stájí jako Ferrari a Mercedes. Paráda, že se je podařilo přitáhnout. ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Pro bývalého fanouška tohoto motorsportu je to neskutečný zážitek. Perfektní sonda do zákulisí, adrenalinově sestříhané. Tomuto seriálu nechybí nic, povinnost pro každého fanouška F1. Sledoval jsem F1 poměrně dlouho, F1 byla v té době ještě zábavná a auta nevydávala zvuky jako sekačky na trávu, fandil jsem Ferrari a M. Schumacherovi. Jakmile skončil u Ferrari, skončila pro mne i F1. ()

Galerie (182)

Zajímavosti (7)

  • Jules Bianchi (kmotr Charlese Leclerca) získal jediné 2 body pro tým Marussia F1 Team za celou dobu jejich působení v F1. Konkrétně to bylo ve Velké ceně Monaka 2014. (Matej.Krajci)
  • Na projektu se odmítly podílet dva přední týmy současné F1 – Mercedes a Ferrari, což tvůrcům znemožnilo podrobně nahlédnout pod pokličku boje o mistrovský titul. Na druhou stranu tak ale více prostoru dostaly mnohdy neméně napínavé souboje ze středu startovního pole. [Zdroj: f1sport.auto.cz] (GesikCZ)
  • Ferrari a Mercedes odmítli účast v první sérii, do druhé se již oba týmy zapojily. (Kubaaa97)

Související novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Reklama

Reklama