Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (1 436)

plakát

Deadpool & Wolverine (2024) 

Kamarád po filmu velmi trefně pronesl něco v tom smyslu, že Marvel skončil se smrtí Irona Mana. Myslím, že lidi už trochu omrzelo pořád to samé dokola, tady se sází hodně na nostalgii, fanservice ale jasně je to pořád ten hláškující, sprostý a krvavý Pool. To mě již ale nestačí [Kino Morava]

plakát

Dívka a moře (2024) 

Sportovní film mám moc rád a tady se mi trefili do vkusu a musím uznat, že Daisy je tady parádní, trošku si u mě napravila reputaci po SW :) emoce přijdou hlavně až ke konci, pak už je to fakt ždímačka :)

plakát

Banda (2019) (seriál) 

4tá série je zatím nejslabší, trošku zklamání po prvních třech víceméně kulervoucích, každopádně mají dobře našlápnuto na pátou, mám takový pocit, že to byla právě čistě jen příprava na epickou pětku,  snad se nepletu :)

plakát

Horizont: Americká sága (2024) 

Taylor Sheridan má svůj Yellowstone společně s prequelly a Costner má Horizon. Tedy prozatím první díl této rozmáchlé ságy. Costnerova finální a epická zpověď. Vysněné dílo, které vzdává holt žánru, který je dnes víceméně mrtvý. Conster největší rančer co kdy žil. Snad se dočkáme kompletní ságy, tržby prozatím mluví jinak :( [Kino Morava]

plakát

Sharkwater: Extinction (2018) 

První díl jsem jakožto velký milovník žraloků samozřejmě viděl. Ani jsem netušil, že je nějaké pokračování. Je opět parádní a opět s jasným poselstvím.

plakát

Becoming Karl Lagerfeld (2024) (seriál) 

Po dvou dílech zatím 4. Nějak takto jsem si představoval Diora co vypustilo Disney nedávno. Tak po celé sérii musím konstatovat, že zklamání aby se polovina času seriálu zbytečně točila okolo problémů toho jeho "přítele". Škoda, takový tam byl potenciál.

plakát

Království Planeta opic (2024) 

Komorní, chvílemi hodně intimní drama. Slibný začátek snad nové trilogie. [Kino Morava]

plakát

Barbarella (1968) 

Prvních 10min supr, exhibice a nahota Jane Fondy. Z toho by asi feministkám praskla žilka :) zbytek úlet jak svina :)