Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Holčičí víkend v nádherném sídle s pohledným hostitelem má být pro všechny zúčastněné nezapomenutelným zážitkem. Když ale během pobytu vyjde najevo, že v městečku mizí dívky, které bydlely ve stejném domě, a jejich hostitel je zřejmě jejich únoscem, změní se odpočinkový víkend rázem v boj o život... (TV Prima)

Recenze (7)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

4 ženské jdou na víkend do inteligentního baráku tam jedna z nich zjistí, že ženské co zde byly ubytované mizí a někdo jde i po nich.  Bohužel většinu filmu se nic neděje a rozjede se to až 20 minut před koncem. Jinak stopáž co byla na Prima Love je  80 minut. 40 procent ()

ARIS 

všechny recenze uživatele

Příběh o tom, jak jedna prima holka a tři blbky jedou na víkend. Nebejt tý prima holky, skončilo by to s těmi třemi mizerně! Na tomhle filmu je nádherně vidět, že všechny ženský přeci jen nejsou stejný! Člověk si při tom uvědomí, jaký je to rozdíl, prožít skvělý život s tou hlavní postavou a nebo si ho zničit svatbou s některou z těch třech i když všechny byly hezčí než ona!  Manželku si zkrátka muž nesmí vybírat jen podle vzhledu!  Jinak film je prostý, prvoplánový, od začátku je jasné o co v něm půjde a jak to nakonec dopadne. Děj má spád, holky jsou hezký takže je pořád na co se dívat. ()

Reklama

Adramelech 

všechny recenze uživatele

Nejděsivější byl ten dům ovládaný elektronikou. Bydlet v něčem takovém bych se bál. Technická hejblata se můžou porouchat i sama od sebe a potom běda člověku! ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

"Thriller" parametrov Prima Love, teda od začiatku jasne stanovený záporák, je dopredu vedieť, čo plánuje a takisto každý môže tušiť, že nakoniec mu to nevyjde. Pekné prostredie, pohľadní herci, proste také veľmi prosté a prvoplánové. Hlavne, že mal pánko stále rozopnutú košeľu a dievčatá stále v mini. To je na celom filme najzapamätateľnejšie, ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama