foto

Christie Burson

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Night Nurse (TV film)
2017 Deadly Lessons (TV film)
Shot
Young Again
2014 Searching for Katie
2013 Beyond the Mat
Vyhlídková trasa
2012 Nebezpečná touha (TV film)
Would Ya Hit That?
2011 Malý špinavý trik
2009 Miss Březen
Samec
iCrime

TV seriály

2014 Sběratelé kostí (TV seriál)
Neznámý v urně (S09E19)
2013 Destroy the Alpha Gammas (TV seriál)
Havaj 5-0 (TV seriál)
V utajení (S04E07)
Castle na zabití (TV seriál)
Hodný, zlý a nemluvně (S06E10)
2012 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Někdo koho znám z minulosti (S05E08)
2011 Kriminálka New York (TV seriál)
Air Apparent (S08E05)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Přerušený řetěz (S01E05)
Secret Girlfriend (TV seriál)
2008 Eleventh Hour (TV seriál)
Greek (TV seriál)
Freshman Daze (S01E15)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace