Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Recenze (14)

jarod13 

všechny recenze uživatele

Byl jsem hodně mile překvapený. Hodně mě to chytlo jako walking dead, ale oproti Fear the walking dead, to byla úplně jiná liga. Pár nesmyslů by tam člověk našel, ale kde ne. Zminíl bych to, že od začátku zjistili, že se má střílet na hlavu, nebo to bylo zřejmě, ale pořád to futrují do celého těla. Zombies jsou jako ve 28 dní poté, což se mi líbí. Jsou to soupeři. Další klišé ohledně počtu nábojů, ale jak říkám, to je asi všude. Byl jsem spokojen a těším se na další sérii. Tuto jsem shlédl jedním dechem v jeden den. ()

Taron odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud chcete vidět, jak přežívají apokalypsu lidé s IQ 55, pak je seriál přímo pro vás. Marně jsem hledal nějakou nadsázku, takže předpokládám, že to chování postav tvůrci mysleli vážně, a to je vyloženě urážka diváka. Já toho zvládnu hodně, ale tohle fakt ne. Je to poprvé, co hodnotím, bez kompletního zhlédnutí, ale tohle si to fakt zaslouží. ()

Reklama

Sticks 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z něj hororových seriálu poslední doby. FAMÓZNÍ první série. A TOP v žánru apo zombie drama. Skvělý styl vyprávění na pojmenované segmenty. Nemá to hluché misto ale pořád se něco děje a děj se rozšiřuje!!! Opravdu máte pocit že ten svět žije a objevujete ho. Skvělé natočeno, krásné dlouhé záběry. Postavy umírají, a to je důležité. Skvělé dějové linky a lore - vojáci, škola, underground scéna, osamelý lovec. Úprimne nechápu zdejší hodnocení. Nemám problém vnímat epizodičnost obzvlášť tady, kdy se dějové linky po pár dílech spojí. ()

Mancunian 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na zombie seriál to nebylo špatný. Líbilo se mi kouskování dle Kapitol a docela dobrá atmosféra. I práce s kamerou byla pěkná, i když SPOILER závěrečný souboj se zombie byl pěkně nepřehledný. KONEC SPOILERU Přemýšlel jsem, jestli dát 3 nebo 4, protože moje hodnocení je tak nějak mezi. Dávám ale to vyšší, protože jsem byl naposledy velmi zklamaný ze Země mrtvých, taktéž od Netflix. ()

Sopholojong 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"We got food and water." "Please let us in." "I will suck your dick, pleease." Paradne realisticke akcno-napatove sceny (vtahujuci "ako to zacalo" uvod, druhodielna auto-prenasledovacka, "stranger" teenageri v skole, paranoidne bistro, sem-tam znasilnenie a zaverecny "prestrelkovy clash" v uliciach velkomesta, ktory by ani Greengrass lepsie nenatocil). V tomto smere silny pluvanec komiksovej naivnosti vsetkym "Walking" a "Fear" Deadom, avsak zaroven i nedotiahnutost v obore vystavby charakterov (je vam tu jedno kto zgegne, teda okrem milfky Jaime King a nema to charizmaticke prototypy sorty Negan, alebo Rick) a pribehu, ktory len epizodicky posuva dianie k zaverecnemu presumeniu (v tomto opacne kraluje AMC "zombicina"). Uvidime, co "vykuje" druhe dejstvo... Silna osemdesiatka! ()

Galerie (11)

Zajímavosti (5)

  • Když na chodbě narazí na partu dětí, vezme Rose (Jaime King) zbraň Spearsovi. V následujícím záběru jí už ale má zase Spears (Justin Chu Cary). (Duoscop)
  • Když William (Sal Velez Jr.) řídí auto, tak v některých záběrech drží v ruce láhev s vodou a v některých ne. (Duoscop)
  • Když Lance (Kelsey Flower) utíka přes střechu ze školy a následně ho pronásleduje zombie, tak si vážně poraní pravou ruku, nacož je kladen důraz při jeho pokusu nastartovat auto, kdy musí složitě používat levačku. V následující scéně v supermarketu má Lance ruku dokonale zdravou, a to po celý zbytek příběhu. (korbitch22)

Reklama

Reklama